Välkommen till Staffanstorps Judoklubb!

Om du är ny och inte har provtränat hos oss tidigare

Kom gärna provträna först innan du registrerar dig här. En registrering här innebär att du redan har provtränat hos oss och att du vill registrera dig som medlem hos oss. Du får efter registrering en faktura på medlems- och träningsavgiften. Kontakta gärna någon i klubben om du har frågor. Kontaktinformation finns på vår hemsida.

Du kan också läsa mer på klubbens hemsida: Att börja träna judo hos oss.

Våra träningstider kan se genom att klicka här.

Om du har provtränat hos oss och du vill fortsätta

Välkommen i klubben och gör din registrering här. Skriv vilken grupp det gäller i kommentarsfältet. Du kommer inom kort få en faktura hem med medlems- och träningsavgiften.

Om du redan är medlem

Är du redan medlem hos oss kan du när som helst uppdatera dina uppgifter via detta formulär. Om vi kan se att någon av era e-mail adresser inte fungerar längre kommer vi uppmana er till detta för att ha färsk kontakt information. Du behöver i detta fallet inte skriva i vilken grupp du eller ditt barn går.

Generell information om vårt medlemsregister:

I kommentarfältet kan ni skriva information medicinska hinder, allergier, med mera.

Genom att anmäla dig/ert barn till oss godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register, i enlighet med vår Integritetspolicy som kan läsas på vår hemsida.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på klubbens officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter kan ni skriva det i kommentarsfältet.

Tack för din anmälan/uppdatering!

Glöm inte skriva i kommentarfältet vilken grupp du eller ditt barn går.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna