Medlem i Yorokobi Wadoryu
Välkommen som ny medlem i Yorokobi!
Vi är många i vår förening och vi växer hela tiden. Vi tar in nya medlemmar vid terminstart januari/februari och augusti/september. Anmäl dig och/eller ditt barn här.

Alla nybörjare, barn och vuxna, börjar i gemensam nybörjargrupp. Under de första träningarna, använd mjuka träningskläder utan metalldelar eller hårda detaljer. När du vill fortsätta kan du köpa en dräkt på klubben eller sporthandel. Har du tränat tidigare prata med tränarna så vi hitta en lämplig grupp till dig.

Medlemsavgift- och träningsavgift betalar du efter provträning
När du har anmält dig och fått OK att börja provträna så skickar vi ut en faktura för terminen. Du väljer själv när du genomför de två gratis provträningarna. Om du efter provträningarna väljer att fortsätta så betalar du fakturan. Om du inte vill fortsätta, skicka tillbaka fakturan till oss så makulerar vi den. Du behöver självklart inte ange anledning till varför du inte vill fortsätta.

Medlems- och träningsavgifter 2018

Medlemsavgift:
  • 100 kr per kalenderår (betalas vid årets första faktura)
Träningsavgifter:
  • barn och ungdomar under 18 år: 1 050 kr/termin
  • vuxna: 1 450 kr/termin
Ändra dina befintliga kontaktuppgifter
Fyll i dina nya uppgifter i formuläret och skicka så uppdateras dina uppgifter direkt i databasen.  Tänk på att du måste fylla i alla obligatoriska fält - även om de inte är de nya, för att kunna skicka in formuläret.

Dina personuppgifter och Personuppgiftslagen, PuL
När du anmäler dig och eller ditt barn till Yorokobi godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL. Som medlem kommer Yorokobi, för att kunna administrera föreningen, söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar, behandla de här uppgifterna om dig: namn, personnummer, adress, mejladress och telefonnummer. Hanteringen sker endast utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, mejla wadoryu.yorokobi@gmail.com.

När du anmäler dig/ditt barn godkänner du även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t ex namn, bild, statistik kan komma att publiceras på www.yorokobi.se. Vill du inte att din/ditt barns bild eller uppgifter ska kunna publiceras mejla wadoryu.yorokobi@gmail.com

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna