Anmälan till Husie IF

Välkommen till Husie IF!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Ett registreringsintyg för ungdom ska också fyllas i och lämnas in. Du hittar det under Blanketter/Filer på hemsidan eller klicka här.

Tack för din anmälan!

Husie IF

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Husie IFs officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen meddela oss på husie@husieif.com.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna