Välkommen till Dynamitecheerleading som tränar i Rissnehallen i Sundbyberg

Vi har flera träning, förberedande tävling och tävlings lag i vår förening. Tävlingslagen har olika nivårer beroende på svårighetsgrad se : http://www.cheerleading.se/
Träningslagen tränar en gång i veckan på lördag eller söndag beroende på ålder.
Förberedande tävlingslagen tränar 1-2 ggr i veckan.
Tävlingslagen har flera träningar i veckan och för att söka till dem behöver man kvalificera sig med tidigare erfarenhet i cheerleading eller gymnastik.
Om ni har gymnastik erfarenhet försök vara så specifik på kunskaper så vi kan sätta er i förbindelse till rätt tränare. Därefter kan det komma en inbjudan om provträning.
De flesta tävlingslagen är nu fullsatta nu när säsongen är i gång men det kan finnas enstaka platser kvar.
Till träningslagen skickas en kallelse när det finns en ledig plats och vi brukar erbjuda alla att prova vi ett tillfälle innan man behöver bestämma sig.
Ni blir automatiskt placerade i kön. Vi hör av oss så fort det finns möjlighet att börja hos oss.

För att anmäla er eller bli medlem i vår förening fyller ni i nedanstående formulär.

I fältet kommentarer beskriver ni kort er bakgrund och erfarenhet samt vilket lag ni är intresserad av  eller om ni önskar gå med en kompis eller om ni endast önskar bli medlem.

Genom att ni skickar formuläret godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna