Välkommen till Äspered IF

Äspereds Idrottsförening strävar efter att skapa en meningsfull, aktiv och sund

fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna i Äspered.

Äspereds IF erbjuder alltid alla barn som vill prova på de olika aktiviteterna en avgiftsfri prova-på träning. Därefter betalar man medlemsavgift och en aktivitetsavgift per kalenderår.

Som medlem får du fri tillgång till elljusspår, leder och möjlighet att byta om i klubbstugan.

1 års medlemsavgift                     150 Kr

1 års stödmedlemsavgift              100 Kr

Aktivitetsavgift barn 5-12 år         300 Kr

Aktivitetsavgift 13 år och uppåt   400 Kr

Vänligen notera att endast en aktivitetsavgift behövs oavsett hur många aktiviteter man deltar i under året.

För att anmäla dig eller för att bli medlem ber vi dig fylla i nedan formulär samt betala in den aktuella avgiften till Äspereds IF Plus Giro 851361-6

Notera i kommentarfältet vilken aktivitet du deltar i.

Tack för din anmälan!

Äspereds IF

Genom att anmäla ert barn till Äspereds IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Äspereds IFs officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter, skicka ett mail till  info@asperedsif.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna