Medlemsskap

Välkommen till KFUM Ulricehamn!

För att bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i formuläret längst ner på denna sidan.

Om aktuell person är aktiv sedan tidigare behövs formuläret inte fyllas i, då räcker det att betala in enligt nedan info.

Medlemsavgifter 2019/2020:

Födda 2002 eller tidigare (inkl licens) 1100:-

A-ungdom (födda 03-04) (inkl licens) 900:-

B- och C-ungdom (födda 05-08) 700:-

D-ungdom och handbollsskolan (födda 09-12) 500:-

Bollskôj (födda 13-14) 250:-

Stödmedlem (f d aktiva/ledare, funktionärer/ledare, föräldrar, supportrar, handbollsvänner) 200:-

Syskonrabatt: Varje syskon till ett fullbetalande äldre syskon får 200 kr i reducering av sin medlemsavgift.

Vad är licens?
För alla aktiva födda 2002 eller tidigare, fordras licens. Licensen är obligatorisk och är en försäkring som gäller i samband med träning och match. Om man inte betalt sin licens och medlemskap är man inte spelberättigad i KFUM:s verksamhet.

Fakturor på medlemsavgift mailas ut till angiven mailadress så vänligen se till att ha rätt uppgifter registrerade.

Vid önskemål om betalning på annat vis, kontakta oss via nedan uppgifter.

Har du frågor angående medlemsavgifter – ring Henrik Lindgren på vårt kansli, 070-2007415 eller mail till info@kfumulricehamn.se

Tack för din anmälan!

KFUM Ulricehamn

Genom att anmäla ert barn till KFUM Ulricehamn godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på KFUM:s officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till info@kfumulricehamn.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna