Intresseanmälan till GF Nissaflickorna

Här kan ni ställa er i kö till våra gymnastikgrupper. Läs igenom nedanstående information innan ni skickar in er anmälan.

Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018 och ersätter personuppgiftslagen (PUL).

För att läsa mer om hur vår förening arbetar med integritetspolicy och vilka rättigheter du har som medlem kan du klicka här

Genom att ställa er i vår kö samtycker ni att vi får behandla era personuppgifter.

/ GF Nissaflickorna

Intresseanmälan

Då all kommunikation sker via mejl är det viktigt att alltid ange korrekt mejladress samt att meddela eventuella förändringar till gymnastik@nissaflickorna.se

Om specifika önskemål om grupp eller träningsdag finns ska detta anges i kommentarsfältet, var dock medveten om att sådana önskemål inte alltid går att tillgodose.

Har ni frågor angående er köplats, vänligen gör inte en ny anmälan utan hör av er via mejl till gymnastik@nissaflickorna.se

Intag

• Intag till våra grupper sker 2 gånger/år, i juli/augusti för höstterminen och i december för vårterminen.
  • Födda 06 och äldre har möjlighet att börja i någon av våra tävlingsgrupper om gymnastikerfarenhet som matchar nivån i våra grupper finns. Hör av er till gymnastik@nissaflickorna.se för provträning.

Erbjudande om plats kommer att gå ut till er som köar via mejl. Om svar inte kommer på erbjudande trots påminnelse så tolkas detta som om man inte längre är intresserad och anmälan plockas bort.

Du får tacka nej till erbjuden plats två gånger. Tackar du nej till plats vid det tredje erbjudandet förlorar du din plats i kö och får göra en ny anmälan om intresse kvarstår.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna