Anmälan till IF Lunds Karate Kyokushinkai, Junior- och vuxen gruppen, nybörjare

Hej!

Välkommen till IF Lunds Karate Kyokushinkai!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Ange i kommentarfältet vilken termin du/ni vill börja träna

Junior/vuxna nybörjargruppen (karate):  Från 9 år (Tisdagar 17:30-18:30 och torsdagar 17:30 - 18:30)

Kom ihåg att du får prova på 2 gånger innan du behöver betala för hela terminen.

Tänk på att din valda kurs kan vara fullbelagd.  Vi skicker ett mejl till dig ang om det finns plats eller inte.

Tack för din anmälan!

IF Lunds Karate Kyokushinkai

Genom att anmäla ert barn till IF Lunds Karate Kyokushinkai godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IF Lunds Karate Kyokushinkais officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i styrelsen@kyokushinlund.se

* PersonNr: -
Kön:Man   Kvinna