Välkommen till Nynäshamns IF HC!

För att bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Medlemskapet gäller under det verksamhetsår  som avgiften betalas. Ungdomar under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att ansöka om medlemskap. Föräldrar och deras barn folkbokförda på samma adress räknas som familj.

Ansöker ni om ett familjemedlemskap måste ni fylla i en anmälan för varje familjemedlem. Postadressen till varje familjemedlem måste vara samma.

För barn under 18 år måste uppgifter om minst en målsman fyllas i om ansökan ska kunna godkännas.

Medlemsavgifter

Enskild medlem:300 kr
Familj:600 kr

Tack för din anmälan!

Medlemmarna i Nynäshamns IF HC

Genom att anmäla dig och/eller ert barn till Nynäshamns IF HC godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Nynäshamns IF HC officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i webmaster@nhc.nu.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna