Anmälan till Dackegymnasterna

Välkommen till Dackegymnasterna!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Vi har grupper i Växjö tätort samt i Ingelstad. Om ni önskar plats i Ingelstad, vänligen skriv det i kommentarsfältet. I Ingelstadsgrupperna är det inte lika lång kö som till övriga grupper.

För att anmäla till våra grupper för barn med funktionsnedsättning, vänligen skriv det i kommentarsfältet.

I kommentarsfältet får ni gärna skriva in om det finns tidigare erfarenhet av gymnastik.

Tack för din anmälan!

Dackegymnasterna

Läs mer om hur Dackegymnasterna hanterar personuppgifter under  Integritetspolicy för Dackegymnasterna.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Dackegymnasternas officiella hemsida och Facebooksida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till kansli@dackegymnasterna.se.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna