Välkommen till Strömstad gymnastikklubb!

Vi har i dagsläget kö till våra grupper. Med hjälp av denna intresseanmälan har vi möjlighet att bjuda in till grupper i mån av plats. För att anmäla dig till vår intresselista för vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Vi söker engagerade ledare för att kunna skapa fler träningsgrupper. Är du som förälder villig att lägga ditt engagemang i vår förening, så hör av dig till oss. Det ger oss ökade möjligheter att ta emot ditt och andras barn snabbare.

Tack för din intresseanmälan!

Strömstad gymnastikklubb

Genom att anmäla ert barn till Strömstad gymnastikklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Strömstad gymnastikklubbs officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i stromstadgymnastik@gmail.com

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna