Välkommen till IK EskilstunaGymnasterna

Tänk på att du i anmälan ska skriva den som anmälan gäller, alltså är det ett barn så är det barnet som vi behöver personuppgifter på.

I rutan "kommentarer" skriver du vilken grupp du är intresserad av att börja i

Till flera av våra grupper är det kö! Om det är kö till just den grupp du gjort anmälan till så hamnar du automatiskt i vårt kösystem och blir kontaktad när det finns en ledig plats.

Medlem som vill uppdatera uppgifterna om sig själv:

För en uppdatering av alla personuppgifter i medlemsregistret så ber vi alla medlemmar/föräldrar att fylla i alla uppgifter och ange i rutan "kommentarer" att ni redan går i en grupp.

Fakturor och Betalning:

Betalning sker när ni fått en plats och bekräftar att ni vill ha den.

Kolla gärna dina inställningar för skräppost och anmäl info@ikeg.se som en säker adress för att information och fakturor inte ska hamna i skräppostmappen!

Tack!

Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna