Välkommen till Fanzingo!

Alla som tar eller vill ta del av Fanzingos verksamhet ska vara medlemmar i vår förening. Just nu har föreningen ca 400 medlemmar.

Medlemskapet är gratis och ger dig möjligheten att använda vår teknik, få hjälp av våra pedagoger och påverka föreningens riktning och aktiviteter genom vårt årsmöte.

Som medlem i föreningen får du också vårt nyhetesbrev och sms-uppdateringar med information om våra projekt, jobbmöjligheter och aktiviteter.

Om du är under 18 år vill vi gärna att du skriver i din målsmans uppgifter om någonting skulle hända.

OBS! Skriv i kommentarrutan vilken verksamhet (ex radio, film, musik) eller om du bara är intresserad av att få nyhetsbrev.

Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna