Anmälan/ändring till Medlemsregistret

Välkommen till Kristinehamns Judoklubb!

För att anmäla ändring av kontaktuppgift eller bli ny medlem i vår förening ber vi dig fylla i formuläret här nedan.

Var vänlig att i kommentarsfältet ange vilken träningsgrupp du önskar träna i alternativt vad ändringen avser. I kommentarsfältet anges även övrig info som kan vara viktig för tränaren att känna till.

Tack för din anmälan!

Kristinehamns Judoklubb

Genom att anmäla er till oss godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på våran officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i kristinehamnsjudoklubb@hotmail.com

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna