Välkommen till Falu Judoklubb!

För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

OBS! Vi har f.n  ingen möjlighet att ta emot barn under 7 år. Från och med det år man fyller 7 är man välkommen med en anmälan.

När ni erbjuds en plats i någon av våra grupper, kommer ni alltid att få möjlighet till provträning innan man bestämmer sig.

Tack för din anmälan!

Falu Judoklubb

Genom att anmäla ert barn till Falu Judoklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på falu judoklubbs officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i info@falujk.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna