Välkommen till medlemsregistrering för spelare, ledare och förtroendevalda i SIF

Här medlemsregistrerar sig nya spelare, ledare och förtroendevalda i föreningen:

Aktiva spelare i våra lag

Aktiva ledare i våra lag

Aktiva ledare (styrelse, kommittéer mm)

Medlemsavgiften är 150 kr för ungdom (tom 19 år) och 300 kr för vuxen. Aktiva spelare i våra lag betalar dessutom en träningsavgift (mer information om detta på hemsidan/ungdom).

OBS! Som spelare/ledare måste Ni skriva in i kommentarsfältet vilket lag/grupp ni tillhör. Som spelare skriver Ni även in ev. sjukdomar och allergier, samt om spelaren Ej tillåts finnas med på foton i klubbens mediekanaler.

OBS! Ni som är över 18 år fyller i era egna uppgifter även under Målsman 1.

Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni föreningens utbildningsplaner, värdegrund samt policys. Information om detta finns under mappen Policy och Riktlinjer i länken nedan:

Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni även att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna