Intresseanmälan för att börja med gymnastik

Hej! Vad kul att ni vill anmäla er till SMGK! 


Du vet väl att du numera bokar in ditt barn själv via vår hemsidas flik Anmäl dig här! (se detaljer på boknings sidan - glöm inte att du måste logga in för att boka alt som ny medlem skapa ett konto).


Är gruppen du önskar full? Då ska du skicka in denna anmälan så att vi ser hur stort intresset är och om vi har möjlighet att starta ytterligare grupper.


OBS! - Det är den blivande gymnastens personuppgifter som skall fyllas i - OBS!I kommentarsfältet får ni gärna skriva lite om tidigare gymnastikerfarenhet och träning inom andra aktiviteter. Om du kan tänka dig att vara ledare för en grupp så får man förtur i kön. I nästa steg hittar du en länk för att anmäla ditt ledarintresse.

 

Bekräftelse på intresseanmälan utgår med e-post (observera att detta INTE är samma sak som bokning). Vid frågor skicka ett mail till kansli@smgk.se

 

 

Om ni anmält ert barn och inte längre är intresserade uppskattar vi om ni kan avanmäla via samma formulär, skriv då "Avanmälan" i kommentarsfältet och gärna kort kommentar om varför ni/ert barn väljer att sluta.

 

JAG ÄR VIKTIG FÖR GYMNASTIKEN
GYMNASTIKEN ÄR VIKTIG FÖR MIG

Sigtuna Märsta Gymnastikklubb


Personuppgifter
* PersonNr: -  
* Kön:Man   Kvinna
* Förnamn:
* Efternamn:
c/o:
* Adress:
* Postnummer:
* Ort:
* Mobiltelefon:
E-post 1:
Kommentarer:
  * Obligatoriska fält
     
Målsman 1 uppgifter
Relation:
* Namn:
* E-post:
* Telefon:
Målsman 2 uppgifter
Relation:
Namn:
E-post:
Telefon:
© SportAdmin AB