Välkommen till Föreningen!

För att bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i formulär nedan.

Medlemskap för 2018 kostar 200 kr/vuxen och 50 kr/barn till och med 16 år.

Vi vill gärna att du i kommentarsfältet meddelar oss om du till hör någon grupp inom KFUM Västerås sedan tidigare, bara vill vara stödjande medlem eller en vanlig aktiv och förhoppningsvis, nyfiken standard medlem.

Betala in medlemsavgiften 200 kr för vuxen och 50 kr för barn upp till 16 år till Bg 661-7682
eller avvakta till du får en mejlfaktura från oss på medlemsavgiften.
OBS! En betalning per person om du inte kan få med samtliga namn och födelseår

Använder du inte E-mejl så kommer vi att skicka faktura och övrig information med posten.

Tack för din anmälan!

KFUK-KFUM Västerås

Genom Er anmälan godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på KFUM Västerås officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar denna typ av information vill vi att ni skickar ett mail till info@kfumvasteras.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna