Välkommen att sätta upp dig i kö till en grupp i vår förening!

Vi erbjuder redskapsgymnastik för barn och ungdomar. För att få en plats hos oss ska barnet vara född 2014 eller tidigare. Först till hösten 2018 hoppas vi att kunna ta emot barn födda 2015.

Om ni anmäler er idag så kommer du/ert barn att stå i kö till höstterminen 2017. För nu avslutar vi vårterminen 2017.

Våra grupper är alltid fyllda då vi tar in nya gymnaster från kön efterhand som det uppstår en ledig plats i en grupp. Vi arbetar också för att kunna starta upp fler grupper, men det handlar om att hitta nya ledare. Där kan ni hjälpa till. Meddela oss om du kan ställa upp som hjälptränare i vår förening för då kan ditt barn få förtur in i en grupp.

Hösten 2017 startar vi upp en ny vuxenbarngrupp för barn födda 2014 och även en barngrupp i Arkelstorp.

Nya gymnaster kan testa två träningar efter varandra för att se om den verksamhet som vi erbjuder passar er.

När du gör en anmälan får du gärna önska en grupp. Skriv också i kommentarerna om den som ska börja hos oss redan har hållit på med gymnastik tidigare för då kan ditt barn testa in i en av våra fortsättningsgrupper eller tävlingsgrupper. Uppge också om ert barn har någon typ av funktionsnedsättning eller matallergi.

Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). Om du inte uppger annat så godkänner ni också att vi lägger upp gruppbilder på gymnaster där ditt barn / du kan vara en gymnast i gruppbilden.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna