Välkommen att sätta upp dig i kö till en grupp i vår förening!

Vi erbjuder redskapsgymnastik för barn och ungdomar. För att få en plats hos oss ska barnet vara född 2015 eller tidigare. Först till våren 2019 hoppas vi att kunna ta emot barn födda 2016.

Om ni anmäler er idag så kommer du/ert barn att stå i kö till vårterminen 2019. I vissa grupper har vi lång kö och då kan vi inte erbjuda plats förrän till hösten 2019. Eftersom vi har över 400 barn i kön så kan vi inte heller hålla er informerade om var i kön som ni/ert barn befinner sig.

Våra grupper är alltid fyllda och så fort det uppstår en plats i en grupp tar vi in personer från vår kö. Vi arbetar också för att kunna starta upp fler grupper, men det handlar om att hitta nya ledare. Där kan ni hjälpa till. Meddela oss om du kan ställa upp som hjälptränare i vår förening för då kan ditt barn få förtur in i en grupp.

Nya gymnaster kan testa två träningar efter varandra för att se om den verksamhet som vi erbjuder passar er.

När du gör en anmälan får du gärna önska en grupp. Skriv också i kommentarerna om den som ska börja hos oss redan har hållit på med gymnastik tidigare för då kan ditt barn testa in i en av våra fortsättningsgrupper eller tävlingsgrupper. Uppge också om ert barn har någon typ av funktionsnedsättning eller matallergi.

Vår förening hanterar dina personuppgifter bland annat för att hålla ett medlemsregister, försäkra dig/ditt barn och skicka ut information till dig om träningar och tävlingar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Vår förening tagit fram och beslutat angående en integritetspolicy som följer Svenska Gymnastikförbundets mall. Integritetspolicyn beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den på vår hemsida under Dokument/Personuppgiftsbehandling.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna