Välkommen till medlemsregistreringen i Hudik/Björkberg IBK (H/B IBK)!

1)     Här anmäler sig nya medlemmar och du som bara vill ”prova-på” att spela innebandy.  Du får utan kostnad delta i 3 (tre) träningar innan du bestämmer dig så att du kan känna om innebandy verkar vara intressant. För att få spela matcher måste man vara licensierad och ha betalat sin avgift.

a.     Medlemsavgiften för 2018/2019 är 300 kr. Familjemedlemsskap 600 kr.

2)     Här kan medlemmar ändra sina egna kontaktuppgifter så att vi, vid behov, kan få kontakt med dig.

Om du är under 18 år måste du även fylla i kontaktuppgifter till din målsman.

Skriv i kommentarsfältet om du vet vilket lag/ledare du vill ha kontakt med. Oavsett om du skriver något eller inte så kommer du att inom kort bli kontaktad av någon från föreningen

Genom att anmäla er och/eller ert barn till  H/B IBK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskyddsförordningen)

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på H/B IBK’s officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till  hudik.bjorkberg@telia.com.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna