Intresseanmälan - Örebro Badmintonklubb!
Här anmäler man sitt intresse för spel i Örebro Badmintonklubb!
(Alternativt för att enbart söka medlemskap, per kalenderår)
Vi fyller på grupperna kontinuerligt när det finns platser även under terminerna.

Fyll i spelarens uppgifter nedan så återkopplar vi via mail om/när plats i lämplig grupp kan erbjudas.
Skriv gärna om tidigare erfarenheter av badminton/nybörjare i kommentarsfältet så har vi lättare att lokalisera plats i lämplig grupp.

Om du endast vill bli medlem för billigare strötidsspel ange "Endast strötidsmedlem"

(Efter att ni fyllt i formuläret kommer ni att få ett automatiskt bekräftelsemail till er angivna e-post inom kort. Får ni inte mailet, vänligen kontakta kansliet obk@orebrobadminton.com).

Genom att anmäla ert barn via detta formulär godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni kan läsa vår integritetspolicy via hemsidan.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bilder från verksamheten, statistik, etc. publiceras på ÖBK:s officiella hemsida/sociala medier. Vid frågor gällande detta maila obk@orebrobadminton.com

Vi hoppas att kunna erbjuda träningsplats så snart som möjligt!

- Vid frågor, maila kansliet: obk@orebrobadminton.com

Niklas Sandberg

Klubbchef