Anmälan/uppdatering medlemsregister

Välkommen till Åkarp IF!

För att anmäla dig, bli medlem och/eller uppdatera dina befintliga personuppgifter i vår förening ber vi dig fylla i nedanstående formulär.

Tack för din anmälan!

Åkarp IF

Notera att uppgifterna ni lämnar här inte kommer att finnas tillgängliga på någon hemsida utan endast i klubbens medlemsregister, dolt för insyn utom för era ledare, kansliet och i försäkringssyften.

Genom att anmäla ert barn till Åkarp IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Åkarp IF officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i kansliet@akarpsif.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna