Intresseanmälan till GK Splitt

Hej!


Detta formulär fylls i om du vill börja på gymnastik hos oss men det inte finns plats i den grupp som passar dig. På så sätt kan vi höra av oss till er om där blir en plats ledig och samtidigt se var det finns tryck för fler grupper inför kommande termin. Du kan även göra en intresseanmälan till någon av våra tävlingsgrupper, det är då viktigt att skriva att ni gör en anmälan till en tävlingsgrupp som kommentar för att vi ska kunna hjälpa er vidare. 


Skulle du som förälder eller anhörig kunna tänka dig att bli tränare hos oss ber vi er skicka mail till kansli@gksplitt.se då vi är i stort behov av fler tränare i vår förening, då får även ditt barn plats även om grupperna skulle vara fulla. 


Skulle du ha gymnastikkunskap sedan tidigare och tror att du hade platsat i någon av våra tävlingsgrupper så ber vi er även då skicka mail till vårt kansli. 


Vid vissa fall så hamnar mail från oss i er skräppost, gå in och gör kansli@gksplitt.se till en säker avsändare.

 

Intresseanmälan förnyas varje termin för att vara så uppdaterade som möjligt. Denna intresseanmälan gäller för VT 2019 samt att ni kommer få information gällande HT 2019 när det blir aktuellt. 


Genom att anmäla ert barn till GK Splitt godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. 


Personuppgifter
* PersonNr: -  
* Kön:Man   Kvinna
* Förnamn:
* Efternamn:
c/o:
* Adress:
* Postnummer:
* Ort:
* Mobiltelefon:
Telefon hem:
* E-post 1:
Kommentarer:
  * Obligatoriska fält
     
Målsman 1 uppgifter
Relation:
* Namn:
* E-post:
* Telefon:
Målsman 2 uppgifter
Relation:
Namn:
E-post:
Telefon:
© SportAdmin AB