Ny spelare i Stattena IF

Välkommen till Stattena IF!


1. Kontakta tränaren för laget som du ska provtränar i och hör om det finns plats i gruppen. Är du över 15 år och inskriven i en annan klubb så kontaktar du din nuvarande klubb, om det inte är frimånad, för att se om de godkänner övergången. 

2. Spelarens (upp till 13 år) förälder ska närvara vid första träningen. 

3. Efter fyra träningar har föräldern/spelaren och tränaren samtal om hen ska fortsätta eller inte. 

4. Spelaren skrivs in och får en faktura på mejl. OBS! Du blir spelklar efter det att du har betalat eller påbörjat betalning av din faktura. 

5. Efter betalning kan spelaren (barn och ungdomar) hämta ut sin träningströja och spela matcher.

Kontakta kansli@stattenaif.se


 

Frimånad, vanligtvis 15 nov till 15 dec. 

Gäller (licensålder) från det året spelaren fyller 15, för amatörer (spelare som ej skrivit på ett professionellt kontrakt). För futsal infaller denna period i augusti.

Det innebär att en spelare under denna perioden kan skrivas över till ny förening utan att godkännande från den gamla föreningen krävs. Stattena IF släpper inga spelare utanför frimånaden. Särskilda skäl kan förekomma om spelaren flyttar eller erbjuds att spela i minst två divisioner över sin egen klubb. Innan spelaren lämnar ska avgiften vara betald. Vill du ta upp ditt ärende kontakta styrelsen@stattenaif.se


Tack för din anmälan!
Genom att anmäla ert barn till Stattena IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i våra register enligt GDPR (Läs om vår intergritetspolicy här). 

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Stattenas officiella hemsida. 

Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till i kansli@stattenaif.sePersonuppgifter
* PersonNr: -  
Kön:Man   Kvinna
* Förnamn:
* Efternamn:
* Adress:
* Postnummer:
* Ort:
Mobiltelefon:
E-post 1:
Kommentarer:
  * Obligatoriska fält
     
Målsman 1 uppgifter
* Relation:
* Namn:
* E-post:
* Telefon:
Målsman 2 uppgifter
Relation:
Namn:
E-post:
Telefon:
© SportAdmin AB