Välkommen till Motala Sportkarate

Innan du registrerar dig så läs detta.

I vilken ålder får/kan man börja träna karate?

Nytt beslut togs i år (2019) om att barn som vill börja träna karate ska gå i tredje klass, ska ha fyllt 9 år eller fylla 9 år under hösten.

Alltså hösten det år barnet har fyllt 9 år eller ska fylla 9 år under hösten.

Ni kan givetvis redan nu registrera ert barn men barnet blir inte aktuellt för någon ny barngrupp innan barnet uppnått rätt ålder.

Nybörjarintag:

Vi brukar ha ett intag per år när det gäller barnkarate.

Då Ni anmält/registrerat er så hamnar ni i en kölista

När det blir dags för en ny barngrupp där ni tilldelats en plats så kommer ni att kontaktas via den mailadress ni angivit vid registreringen. Om ni då inte längre vill ha platsen så går den platsen till något annat barn och ni tas bort från kölistan.

Har ni frågor så är det bara att maila:

sachas@hotmail.com

Anmälan/registrering.

Här nedan anmäler/registrerar du ditt intresse till nybörjarkarate eller till att bli medlem i vår förening.

Vi ber er att  fylla i nedan formulär. När formuläret är korrekt ifyllt kan anmälan/registreringen genomföras och ni får ett mail som bekräftelse på att anmälan/registreringen är genomförd.

Ni ska även anmäla/registrera nya uppgifter om exempelvis ändrad mailadress eller mobilnummer.

Tack för din anmälan!

Styrelsen i Motala Sportkarate

Läs nedan information.

"Genom att anmäla/registrera dig eller ert barn till Motala Sportkarates verksamhet godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Motala Sportkarates officiella hemsida.

Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till sachas@hotmail.com"

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna