Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Café och lift bemanning

Så här bemannar vi tillsammans caféet och liften - Vår största grupp

Så här bemannar vi tillsammans lift och cafeteria - Vår största grupp

Saltsjöbadens slalomklubb har över 400 barn i träning. Klubben drivs helt ideellt av föräldrar. En förutsättning för att vi ska klara detta är att alla föräldrar hjälper till att hålla backen öppen. En del jobbar som snöläggare och pistmaskinsförare medan andra är tränare eller har andra uppgifter i klubben.

 

De flesta hjälper till genom att tjänstgöra i lift och cafeteria.

Det innebär att man:

  • Sköter liften
  • Sköter serveringen i cafeterian i klubbhuset

De som tjänstgör turas om i lift och cafeteria, så glöm inte varma kläder.

Familjer med ett barn i träning ska tjänstgöra minst två pass per säsong och familjer med två eller fler barn i träning ska tjänstgöra minst tre pass. Om säsongen blir lång kan det hända att familjer får ta fler pass. De pass som ska bemannas är nedan. Vid tävlingar gäller andra tider och information skickas då ut separat.

  • 17-21 på vardagskvällar
  • 10-13.30 samt 13.30-17 på lördagar och söndagar
  • 10-16 under Sportlovet

Vid varje tillfälle ska en vuxen per familjen tjänstgöra, äldre barn får vara med och hjälpa till men det måste alltid vara en vuxen med som har ansvar.

 

Pass tilldelas löpande av schemaansvarig i klubben och schema samt instruktioner skickas ut i god tid inför tilldelade pass. I utskick hittar ni information om var ni hittar nycklar, hur belysning sätts på och hur liften startas.

 

Om man får förhinder att ta sitt pass eller vet att man inte kan den tilldelade tiden, får man själv byta pass med en annan familj eller ta in någon från vår ungdomslista som ersättare. Ni hittar vår ungdomslista under fliken ersättare. Ersättningen till ungdomarna är 400 kr per pass. Det är den familj som ursprungligen stod på schemat som ansvarar för att bytet fungerar. Information om byten bör alltid mejlas till schemafixarna@hotmail.com.

 

Tänk på att ha koll på när ni har era pass. Om någon uteblir så ställer det till för de andra som jobbar samt för alla barn i träning. Liften måste prioriteras, vilket innebär att cafeterian inte kan hålla öppet om endast en familj är på plats. Utebliven närvaro debiteras med 1000 kr.

 

Om ni har några frågor svarar vi gärna på dem via vår mejladress: schemafixarna@hotmail.com

 

Vänliga hälsningar,

Eva Lindgren & Malin Tempelman

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Sociala media