Medlemskap - Masthuggets Kampsportsklubb
Vad kul att du vill bli medlem i vår förening. Betala för medlemskap/träning och följ nedanstående steg så är du medlem inom ett par minuter. Glöm inte att läsa punkterna (”Vänligen Notera”) längst ned i denna text.

(Information om priser hittar du här - http://masthuggetskampsportsklubb.se/borja-trana/)

Föreningens swish: 1234 2111 08
Föreningens plusgiro: 66 26 90-7

Är du helt ny medlem i vår förening?

• #1: Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".
  • #2: Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt (eller ditt barns personnummer) samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto.
  • #3: Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden.
  • #4: Välj vilken medlem (du eller ditt barn) -> klicka på medlemskap -> välj grupp.
  • #5: Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt registrerad i en grupp bara genom att skapa ett konto. Glöm inte att välja din grupp(er).

Vid frågor kontakta oss på carl@masthuggetskampsportsklubb.se.

Har du varit medlem i vår förening tidigare?

• #1: Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".
  • #2: Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress.
  • #3: Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka (du eller ditt barn). Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".
  • #4: Välja vilken medlem som du vill teckna medlemskap för -> klicka på medlemskap -> välj grupp.

Vid frågor kontakta oss på carl@masthuggetskampsportsklubb.se.

Vänligen notera:

BETALNING: Ingen registrering är giltig om du inte har betalat både för ditt medlemskap (150 kr varje kalenderår) samt din träningsavgift (se detaljer under ”Priser”).

NYREGISTRERING: Du måste registrera ditt medlemskap varje ny termin.

FLERA GRUPPER: Du måste registrera dig flera gånger om du vill delta i flera grupper. Om du till exempel vill vara medlem i både gruppen ”Boxning Motionsgrupp” och ”Thaiboxning Motionsgrupp”, så måste du registrera dig en gång i varje grupp.

Direktanmälan