Malmö Kappsimningsklubb kursverksamhet
Simhoppskola VT 19
För att anmäla (scrolla ner till blå knapp för att påbörja anmälan)
Terminsstart den 26 januari
Lov vecka 8
Terminsslut den 25 maj
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

Simskola & Baby/Minisim VT-2019

Information för anmälan  (skrolla ner till blå knapp för att påbörja anmälan)

Termin start: vecka 5 (måndag 28 januari)

Termin slut: vecka 20 (söndag 19 maj)
Lov och helgdagar (ingen simning): 18-24 februari, 16 april - 22 april, 30 april och 1 maj
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.
OBS! För anmälan till simskola på Simhallsbadet eller Oxievångsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 110 cm långa.
För anmälan till simskola på Rosengårdsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 120 cm långa.

Var uppmärksama på vilket bad ni anmäler er till.

Våra förkortningar för baden är:
SHB – Simhallsbadet
RG – Rosengårdsbadet
OX – Oxievångsbadet
SUS  – Sjukhuset Skåne, Södervärn (babysim)

Babysim/Minisim på SUS  VT-2019
Information om Period 1

Period 1 startar: vecka 3, 20 januari
Period 1 slutar: vecka 11, 17 mars
Lov och helgdagar 24 februari

Information om Period 2
Period 2 startar: vecka 12, 24 mars
Period 2 slutar: vecka 20, 19 maj
Lov och helgdagar 21 april

**********************************************************************************************

För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.

”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut.
"Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.
Dock finns det eventuellt ströplatser kvar på dessa tider, vänligen ring kansliet på 040-6643130 för anmälan mellan 09:00 -11:00 tisdag - torsdag.

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.

**  Faktura kommer till denna emailadress inom ett par dagar.

Klicka här för att se vår avbokningspolicy.

Mvh//

Malmö Kappsimningsklubb

Kontakt
Kansliet har telefonnummer 040 - 664 31 30 tisdag – torsdag klockan 09:00 – 11:00 eller via mejl kansliet@malmokappsim.se Under anmälningsperioden har vi telefontid mån - fre kl. 09.00-12.30