Malmö Kappsimningsklubb kursverksamhet
Gratis simskola för barn födda 2011 och 2012 under novemberlovet (29/10-2/11) på Rosengårdsbadet
Anmälan till gratis  simskola under novemberlovet på Rosengårdsbadet öppnar den 17 september kl. 10.00
Scrolla ner och välj "gratis simskola novemberlov" och följ instruktionerna.

Simhoppskola HT 18
För att anmäla (scrolla ner till blå knapp för att påbörja anmälan)
Terminsstart den 1 september
Lov vecka 44
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

Simskola & Baby/Minisim HT-2018

Information för anmälan  (skrolla ner till blå knapp för att påbörja anmälan)

Termin start: vecka 36 (måndag 3 september)

Termin slut: vecka 50 (söndag 16 december)
Lov och helgdagar (ingen simning): 29 okt - 4 nov (höstlov/ v.44)
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.
OBS! För anmälan till simskola på Simhallsbadet, Hylliebadet eller Oxievångsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 110 cm långa.
För anmälan till simskola på Rosengårdsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 120 cm långa.

-Från och med höstterminen stänger 50m bassängen på Simhallsbadet för renovering (undervisningsbassängen kommer att vara igång som vanligt.)
Detta innebär att de grupper som simmar i 50m bassängen kommer att flyttas till Hylliebadet och Rosengårdsbadet.

Var uppmärksama på vilket bad ni anmäler er till.
Våra förkortningar för baden är:

SHB – Simhallsbadet
HY – Hylliebadet
RG – Rosengårdsbadet
OX – Oxievångsbadet
LI – Lindängsbadet (vuxengrupper) fram till 8 november, sedan 50'an simhallsbadet.
SUS  – Sjukhuset Skåne, Södervärn (babysim)

Babysim/Minisim på SUS  HT-2018
Information om Period 1

Period 1 startar: vecka 34, 26 augusti
Period 1 slutar: vecka 34, 14 oktober
Lov och helgdagar ----------

Information om Period 2
Period 2 startar: vecka 42, 21 oktober
Period 2 slutar: vecka 50, 16 december
Lov och helgdagar v.44/ söndagen 4 november

**********************************************************************************************

För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.

”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut.
"Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.
Dock finns det eventuellt ströplatser kvar på dessa tider, vänligen ring kansliet på 040-6643130 för anmälan mellan 09:00 -12:00 tisdag - torsdag.

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.

**  Faktura kommer till denna emailadress inom ett par dagar.

Klicka här för att se vår avbokningspolicy.

Mvh//

Malmö Kappsimningsklubb

Kontakt
Kansliet har telefonnummer 040 - 664 31 30 tisdag – torsdag klockan 09:00 – 12:00 eller via mejl kansliet@malmokappsim.se