Malmö Kappsimningsklubb kursverksamhet
SKROLLA NER FÖR ATT HITTA GRUPPUTBUD OCH ANMÄLAN

Simskola & Baby/Minisim HT-2019

Anmälan öppnar för de medlemmar som simmat med oss under vårterminen den 22 maj kl.10.00
Nyanmälan öppnar 27 maj kl.10.00

Termin start: vecka 36 (måndag 2 september)

Termin slut: vecka 50 (söndag 15 december)
Lov och helgdagar (ingen simning): v.44 - höstlov
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.
OBS! För anmälan till simskola på Simhallsbadet, Hylliebadet eller Oxievångsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 110 cm långa.

-Från och med höstterminen stänger Rosengårdsbadet för renovering.
Detta innebär att de grupper som simmar ipå Rosengårdsbadet kommer att flyttas till Hylliebadet under Hösten.
Grupper detta berör är: Baddare 4-8 år & 8-12 år, Sköldpadda 4-8 år & 8-12 år, Silverpingvin 4-8 år & 8-12 år, Guldpingvin 4-8 år & 8-12 år och Kvinnosim.

Babysim/Minisim på SUS  HT-2019
Information om Period 3

Period 1 startar: vecka 34, 25 augusti
Period 1 slutar: vecka 41, 13 oktober
Lov och helgdagar 24 februari

Information om Period 4
Period 2 startar: vecka 42, 20 oktober
Period 2 slutar: vecka 50, 15 dec
Lov och helgdagar v 44 3'e november

Var uppmärksama på vilket bad ni anmäler er till.

Våra förkortningar för baden är:
SHB – Simhallsbadet
HY– Hylliebadet
OX – Oxievångsbadet
SUS  – Sjukhuset Skåne, Södervärn (babysim)

Sommalovshopp på Simhallsbadet
Nu går det att anmäla sig till vårt sommarlovshopp på Simhallsbadet
Scrolla ner och anmäl er.

Sommarsimskola på Lindängsbadet och Rosengårdsbadet
Anmälan kan göras från och med den 1 april kl. 10.00
Scrolla ner och anmäl er.
Ni som bor i HSB kan få gratis simskola genom att svara på fakturamailet och uppge ert HSB medlemsnummer.
Ni som bor i Trianon fastigheter kan få gratis simskola genom att svara på fakturamailet och uppge er adress, lght nr samt namn.
Ni som bor i Victoria Parks fastigheter kan få gratis simskola genom att svara på fakturamailet och uppge er adress, lght nr samt namn.
Ni som bor i Stena Fastigheter kan få gratis simskola genom att svara på fakturamailet och uppge er adress, lght nr samt namn.

Simhoppskola HT 19
För att anmäla (scrolla ner till blå knapp för att påbörja anmälan)
Terminsstart den 31 august
Lov vecka 44
Terminsslut den 21 december
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

**********************************************************************************************

För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.

”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut.
"Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.
Dock finns det eventuellt ströplatser kvar på dessa tider, vänligen ring kansliet på 040-6643130 för anmälan mellan 09:00 -11:00 tisdag - torsdag.

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.

**  Faktura kommer till denna emailadress inom ett par dagar.

Klicka här för att se vår avbokningspolicy.

Mvh//

Malmö Kappsimningsklubb

Kontakt
Kansliet har telefonnummer 040 - 664 31 30 tisdag – torsdag klockan 09:00 – 11:00 eller via mejl kansliet@malmokappsim.se Under anmälningsperioden har vi telefontid mån - fre kl. 09.00-12.30