Malmö Kappsim Simskola & Bredd

Anmälan Simskola VT-2018
Återanmälan för nuvarande medlemmar till Vårterminen 2018 simskolan öppnar den 15 Dec klockan 10:00.
Anmälan för nya medlemmar öppnar den 20 Dec klockan 10:00.
Genom att klicka på gruppnamnet kan ni se kraven för att gå i gruppen samt i vilken bassäng denna grupp simmar.

Termin start: vecka 2 (lördag 13 Januari)
Termin slut: vecka 17 (fredag 27 April)
Lov och helgdagar (ingen simning): 27 Mars - 2 April (Påsklov)
(OBSERVERA att Sportlov/v.8 är simning som vanligt)
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.
OBS! För anmälan till simskola på Simhallsbadet eller Oxievångsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 110 cm långa.
För anmälan till simskola på Rosengårdsbadet måste barnen vara minst 4 år vid terminstart samt minst 120 cm långa.

Simskola HT-2017

Termin start: vecka 35
Termin slut: vecka 49
Lov och helgdagar (ingen simning): vecka 44 höstlov
För vidare information vänligen se bokningsbekräftelse eller faktura.

Babysim/Minisim på SUS  HT-2017

Information gällande Period 3

Period 3 startar: vecka 34

Period 3 slutar: vecka 41

Anmälan stängd för period 3!

Information om Period 4

Period 4 startar: vecka 42, 22 oktober
Period 4 slutar: vecka 50, 17 december
Lov och helgdagar (ingen simning): vecka 44 höstlov

Anmälan för Period 4 Babysim/Minisim på SUS

Återanmälan för nuvarande medlemmar öppnar måndagen den 25 september kl 10.00.

Nyanmälan för nya medlemmar öppnar måndagen den 2 oktober kl 10.00.

För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.

”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut.
"Ej bokningsbar" innebär bokningsbar för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.
Dock finns det eventuellt ströplatser kvar på dessa tider, vänligen ring kansliet på 040-6643130 för anmälan mellan 09:00 -11:00 vardagar.

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.

Kontakt
Kansliet har telefonnummer 040 - 664 31 30 måndag – fredag klockan 09:00 – 11:00 eller via mejl kansliet@malmokappsim.se

Direktanmälan