Anmälan Simklubben Poseidon

Välkomna till bokning för Simklubben Poseidon. Nedan ser ni våra grupper som är bokningsbara.

Anmälan till vårterminen 2022 öppnar:

7/12 kl. 09.00  För våra medlemmar som är aktiva Ht-21

14/12 kl. 09.00 För alla nya

Obs! Babysim Period 2 HT -2021 öppnar:

28/9 kl. 09.00 För aktiva medlemmar under Babysim period 1 samt Babysim steg 1

5/10 kl. 09.00  För alla nya

Är ni osäkra på vilken grupp som passar er bäst, vänligen gå in på vår hemsida www.skposeidon.se för att se de olika nivåerna på grupperna samt vilka förkunskaper som krävs för respektive grupp, innan ni gör anmälan.

Hur man bokar:

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka" och fyll i din e-post, följ sedan instruktionerna för att kunna göra en bokning. Det kan ta några minuter innan engångskoden för att logga in kommer till er mail.

OBS! Ni måste logga in för att kunna boka plats!

Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Bokningen är bindande, om du behöver avboka en kurs ska det göras DAGEN INNAN kursstart, annars debiteras full avgift för kursen.

The booking is binding. If you need to cancel a course it must be done 1 day before the course starts, otherwise the full fee will be charged for the course.

INTRESSEANMÄLAN/KÖLISTA:

När bokningen öppnar kommer ni här kunna klicka in er på vår väntelista om ni inte lyckats få en plats i den grupp ni önskar för:

HÖSTEN 2021: Tyvärr kan ni inte längre ställa er i kö till våra grupper för Höstterminen 2021, då vi redan har många som står i kö till våra olika grupper. Dessutom stänger vi alla grupper för nya deltagare v.38 pga att man då missat för mycket av terminen. Välkommen med er anmälan till vårterminen 2022!

Vi reserverar oss för eventuella fel och ändringar under termin, ex inställda grupper, schema, gruppfördelning och priser. Avbokning måste ske senast dagen innan kursstart.

Frågor?

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@skposeidon.se eller på telefon 046 - 12 82 60

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Bor du i en LKF lägenhet? Då får du rabatt,: 150 kr på terminskurser (en gång per termin).Det utgår inte på kompletteringskurser ex söndagstillägg  inom simhopp. Det utgår även en LKF-rabatt på 50 kronor vid sommarens veckokurser. Glöm inte att meddela oss detta direkt i samband med din anmälan när du fått ditt bekräftelsemail.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför har vi sammanställt en integritetspolicy som beskriver vilka personuppgifter vi samlar in och behandlar samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om SK Poseidons integritetspolicy så hittar du den här:

Direktanmälan
Simklubben Poseidon