Anmälan Simklubben Poseidon

Välkomna till bokning för Simklubben Poseidon.
Nedan ser ni våra grupper som är bokningsbara. 

Är ni osäkra på vilken grupp som passar er bäst, vänligen gå in på vår hemsida www.skposeidon.se för att se de olika nivåerna på grupp innan ni gör anmälan.


Hur man bokar: 

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka" och fyll i din e-post, följ sedan instruktionerna för att kunna göra en bokning. Det kan ta några minuter innan engångskoden för att logga in kommer till er mail.

OBS! Ni måste logga in för att kunna boka plats!

Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. 


Bokningen är bindande, om du behöver avboka en kurs ska det göras senast 2 veckor innan kursstart, annars debiteras full avgift för kursen. 


The booking is binding. If you need to cancel a course it must be done 2 weeks before the course starts, otherwise the full fee will be charged for the course. 

----

Har ni inte fått plats i den gruppen ni önskade för Hösten 2019? Gör en intresseanmälan här: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={71184E36-C96C-4706-BF64-DA8A87D330CA}

---

Vi reserverar oss för eventuella fel i schemat/grupperna och i priserna. 


Frågor

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@skposeidon.se eller på telefon 046 - 12 82 60


Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Bor du i en LKF lägenhet? Då får du rabatt,: 150 kr på terminerna(vår/höst) och 50 kronor på sommaren. Glöm inte att meddela oss detta direkt i samband med din anmälan när du fått ditt bekräftelsemail. 


Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför har vi sammanställt en integritetspolicy som beskriver vilka personuppgifter vi samlar in och behandlar samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om SK Poseidons integritetspolicy så hittar du den här:

http://www.skposeidon.se/docs/836/22483/Integritetspolicy%20f%C3%B6r%20SK%20Poseidon%20hemsida.pdf

Direktanmälan
Simklubben Poseidon
ORG NR: 845000-5445
kansliet@skposeidon.se, 046128260
Köpvillkor
Handla säkert med: