Bokning av kurser och evenemang hos Växjö Simsällskap

För bokningar till våra verksamheter


Välkommen till vår bokningssida.


SOMMARSIMSKOLA 2021

  • Anmälan till simskola Period 1 är öppen från den 27 april till den 9 juni. 
  • Anmälan till simskola Period 2 är öppen från den 27 april till den 9 juni. 
  • Intresseanmälan för sommarsimskola på friluftsbad är öppen från den 13 april till den 30 april. Efter 30 april gör vi ett gruppschema utifrån anmälningarna.
  • Anmälan till simskola för 4-5 åringar är öppen från och med måndag den 24 maj. Intresseanmälan för sommarsimskolan på friluftsbad för 4-5 åringar öppnar 13 april. 
INTENSIVSIMSKOLA V. 22-23
Bokningen till intensivsimskolan öppnar tisdagen den 4 maj kl 09.00. Hör av dig till kansli@vaxjosimsallskap vid frågor.

SIMSKOLA Termin 3 VT21

Priobokningen öppnar tisdagen 9/3 klockan 09.00. För simskolebarn som inte går i termin 2 öppnar bokningen fredagen 12/3 klockan 09.00. Hör av dig till kansli@vaxjosimsallskap vid frågor. 


VUXENCRAWL VT-2021

I nuläget har vi inget klart datum för bokningsöppning till vårterminen för denna verksamhet. Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor. 

VUXENSIM VT-2021

I nuläget har vi inget klart datum för bokningsöppning till vårterminen för denna verksamhet.Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


ANPASSAD SIMTRÄNING VT-2021

I nuläget har vi inget klart datum för bokningsöppning till vårterminen för denna verksamhet. Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


SIMSEKTIONEN

Skicka ett mejl till simning@vaxjosimsallskap.com för frågor.


SIMHOPPSSEKTIONEN

Skicka ett mejl till simhopp@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


KONSTSIMSSEKTIONEN

Skicka ett mejl till konstsim@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


MASTERS

Skicka ett mejl till simning@vaxjosimsallskap.com för frågor.


ÖVRIGT

Här hittar du möjlighet att lägga in dig som stödmedlem i Växjö Simsällskap samt att enbart betala licens -och medlemsavgift för vår Mastersverksamhet (gäller dig som tävlar för Vöss, men inte tränar).

BOKNINGS- OCH BETALNINGSVILLKOR
För att ta del av våra boknings- och betalningsvillkor klicka här .


HUR MAN BOKAR GRUPP:

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter personnummer och kontaktuppgifter på personen som ska bokas. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka och läs igenom informationen. Efter genomförd bokning kommer du att få en faktura skickad till dig. 


Har du redan ett konto kommer du få fylla i en engångskod när du ska logga in. Koden skickas till din mail! Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Information om gruppen öppnas i nytt fönster. Klicka på "Boka" längst ner. Efter genomförd bokning kommer du att få en faktura skickad till dig. 


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@vaxjosimsallskap.com eller på telefon 0470-46650.


Direktanmälan