Anmälan

Anmälan till simverksamhet i Barn- och Breddgrupper,  samt Vuxencrawl och Master

Anmälan till Crawl & Medley öppnar måndagen den 17 augusti kl. 19:00 för de som simmat under våren.

För nya medlemmar öppnar anmälan till crawl & medley fredagen den 21 augusti kl. 18:00.

Anmälan till Baby/Minisim samt Simskola våren 2020 öppnar:

14 december kl 19:00 för de som simmar under hösten 2020

29 december kl 19:00 för övriga

Läs mer på hemsidan om de olika nivåerna innan ni anmäler

Finns det ledig plats i någon av våra grupper syns detta här nedan.

Anmälan

Klicka på logga in och fyll i er e-post. Ni kommer då få en engångskod skickad till er mail som ni kan logga in med. Sedan kan ni anmäla till den grupp ni önskar.

Det kan ta en liten stund innan koden kommer så förbered detta tidigare.

Ny medlem

För att skapa en inloggning klickar ni på logga in. Fyll i er e-post så kommer ni stegvis vidare till ett nytt konto. Det kostar inget att skapa en inloggning.

Ej bokningsbara grupper innebär att ni inte kan anmäla till dessa om ni inte simmat hos oss under föregående termin.

SK Tritons integritetspolicy här

Är ni osäkra på vilken grupp som passar er bäst,  så kika in på vår hemsida www.sktriton.se innan ni gör anmälan. Har ni frågor kontakta oss gärna på Kansliet@sktriton.se

Direktanmälan