Anmälan - Segelsällskapet Kaparen

Välkommen till SS Kaparen

Nedan kan du anmäla dig själv eller någon annan till årets seglarskola och andra kurser.

Är du medlem i SS Kaparen så loggar du in med den mailadress som är knuten till ditt medlemskap (är du osäker på vilken adress som är knuten till ditt medlemskap så använder du den mail-adress som du vill bli kontaktad på i framtiden och anger dina personuppgifter på nytt, så uppdaterar vi registret).

Om du ännu inte är medlem så loggar du in med en mailadress som du vill knyta till ditt medlemskap.

OBS! Anmälan av elever med funktionsnedsättning görs via mejl direkt till Sara Karlström Forsman på sara@forsman.online

Anmäl dig till seglarskola

1. Gå in under "Seglarskola - anmälan" och anmäl dig till önskad kurs

2. Om du vill hyra båt (gäller endast kurser i optimist-jolle) så måste du även gå in under "Seglarskola - hyra båt" och anmäla att du vill hyra båt. Tänk på att din båthyra skall avse samma tidsperiod som kursen du anmält dig till.

3. En bekräftelse skickas omgående via mail till den mailadress som registrerats för deltagaren

4. Efter några dagar får du en faktura via mail. Betala fakturan innan angiven förfallodag så är din plats i SS Kaparens segelskola garanterad.

Beställa Passerkort (Bom-kort) för sjösättningsrampen vid klubbhuset

1. Gå in under "Bom-kort"  och beställ ditt kort

2. En bekräftelse skickas omgående via mail till den mailadress som registrerats för deltagaren

3. Efter några dagar får du en faktura via mail.

4. När fakturan (och din medlemsavgift) är betalda skickas ditt bom-kortet via post till dig.

Direktanmälan