Örebro Simallians bokningssida
Välkommen till Örebro Simallians bokningssida

OBS! LOGGA IN FÖR ATT SE VILKA GRUPPER SOM ÄR BOKNINGSBARA
Finns det ledig plats i våra grupper kan du se de nedan.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post. En engångskod mailas till din e-postadress (ev. kolla skräppost). Skriv in engångskoden och därefter deltagarens personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post. En engångskod mailas till din e-postadress (ev. kolla skräppost). Skriv in engångskoden och välj vilken medlem du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer få ett mail som bekräftelse på din bokning.
OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp genom att skapa ett konto.

SIMSKOLA

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn? Mer info på vår hemsida

Vid frågor angående simskolan, maila simskolan@osasim.se

VUXENCRAWL/TI
Vi har vuxencrawl i olika nivåer. Se grupper och nivåer nedan. För mer information om vuxencrawl och Total Immersion se vår hemsida
Vid frågor angående Vuxencrawl/TI, maila till ti@osasim.se .

KONSTSIM
Nybörjarkurser i konstsim kan ni se nedan.

Vid frågor angående konstsim, maila till malin_gerdin7@hotmail.com

SIMHOPP
Nybörjarkurser i simhopp kan ni se nedan.
Vid frågor angående simhopp, maila till f.speychal@gmail.com

SIMIDROTTSSKOLA
Testa på fyra olika simsporter; Simning, konstsim, simhopp och vattenpolo.

Vid frågor angående simidrottsskola, maila till simskolan@osasim.se

Vid övriga frågor, kontakta kansliet på kansliet@osasim.se eller 019-100802, telefontid 09:00-15:00 mån-fre, lunchstängt 12:00-13:00

Direktanmälan