Malmö Cirkusskola våren 2018

Anmälan till Malmö Cirkusskolas kurser 


Anmälan till höstens kurser på Malmö Cirkusskola gör ni i formuläret nedan. 

’Under förutsättning att ni anmäler er till rätt åldersgrupp så har ni en garanterad plats så snart anmälan har gjorts. kallelse och faktura skickas ut ca en vecka innan kursen startar.


Vi kommer inte att ha några grupper på kirseberg under våren, vi väljer istället att satsa fullt ut på verksamheten i  vår nya lokal på kopparbergsgatan. 


Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst hittar ni mer information under fliken Kurser på vår hemsida  www.malmocirkusskola.nu

Vi har inget kösystem. Om den grupp du vill anmäla dig till är fullbokad - håll utkik nedan regelbundet, eftersom avbokade platser syns där med en gång.

Malmö Cirkusskola kommer att flytta till nya specialanpassade lokaler. Vårterminen startar i början av februari på Kopparbergsgatan 6. Exakt startdatum meddelas via mejl ungefär en vecka innan terminsstart.


OBS! Anmäl ert barn till rätt åldersgrupp, Har barnet inte uppnått angiven minimiålder för gruppen kommer anmälan att plockas bort!


Så här anmäler du dig:


OBS! Du blir inte automatiskt anmäld till en grupp bara genom att skapa ett konto / logga in. När du loggat in måste du välja en grupp och sedan boka plats i denna.


Återanmälan gamla elever.

- Har deltagaren gått på Malmö Cirkusskola förra terminen - klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget. (Använd samma e-postadress som du använt i anmälan till förra terminen).
- När detta är gjort mailas en engångskod till din e-postadress.
- Skriv in engångskoden.
- Därefter får du välja vilken deltagare du vill boka plats till. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare" (se dock nedan för anmälningsdatum för nya elever).
- Klicka sedan på den ort du vill anmäla dig till.
- Nu listas tider/platser för den valda orten. Det kan finnas en eller flera olika grupper för samma ålder. Här ser du också om det finns platser kvar.
- Klicka på den grupp du vill ha.
- Klicka på den blå "Boka"-knappen längst ner.
- Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.
OBS! Står det "Ej bokningsbar" vid gruppen betyder det att du inte har loggat in.


Anmälan nya elever.

Från den 6/12 kl. 09.00  kan du här nedan se vilka grupper det finns lediga platser i och boka plats. Står det "Ej bokningsbar" betyder det att denna grupp ännu ej är öppen för anmälan för nya elever.

- Om det finns ledig plats i önskad grupp, klicka på den blå knappen "Logga in för att boka".

- Fyll i din e-post i första steget och därefter deltagarens personnummer och övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto.

- Det mailas nu en engångskod till din e-postadress.

- Skriv in engångskoden.

- Därefter får du välja vilken medlem du vill boka plats för.

- Klicka sedan på den ort du vill anmäla dig till.

- Nu listas tider/platser för den valda orten. Det kan finnas en eller flera olika grupper för samma ålder.

- Klicka sedan på den grupp som ni vill anmäla er till.

- Klicka på den blå "Boka"-knappen längst ner.

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Får du inget mail betyder det att det inte har bokats någon plats. Gör då ett nytt försök!OBS! Du blir inte automatiskt anmäld till en grupp bara genom att skapa ett konto / logga in. När du loggat in måste du välja en grupp och sedan boka plats i denna.Har ni frågor kontakta oss gärna via mail till: info@malmocirkusskola.nu eller på telefon 040-292817.

Direktanmälan