Malmö Cirkusskola - anmälningsformulär

ANMÄLAN TILL KURSER PÅ MALMÖ CIRKUSSKOLA VÅREN 2024


Läs hela texten innan du anmäler dig!


Anmälan för vårterminen är nu stängd. 

Vill du få ett E-mail när det är dags att anmäla nya deltagare till höstterminen 2024? Klicka här! Observera att detta endast gäller nya deltagare. Ni som redan går på cirkusskolan får automatiskt en inbjudan när er anmälan öppnas.


Klicka på respektive grupp nedan för att se all info om ålderskriterier mm. 

Kurserna startar den 14/1 och efterföljande dagar. Kallelse och faktura skickas ut via e-post ca en vecka före terminsstart. 


OBS! Anmäl barnet till rätt åldersgrupp, Har barnet inte uppnått angiven minimiålder för gruppen kommer anmälan att plockas bort!


Vi har ingen reservlista eller kösystem. Om önskad grupp är fullbokad - håll utkik nedan regelbundet. Avbokade platser syns där efter hand.

Anmälan är bindande och genom att göra en anmälan till våra kurser godkänner ni samtidigt följande villkor:

Den angivna kursavgiften (som inkluderar medlemsavgift och försäkring) ska betalas senast på förfallodagen. Faktura skickas via mail. 
Alla nya medlemmar får en provgång. Om ni inte vill fortsätta därefter måste ni meddela oss detta via mail till info@malmocirkusskola.nu direkt efter första träningen, annars kvarstår betalningsskyldig för hela terminsavgiften.Återanmälan gamla elever

OBS! Du blir inte automatiskt anmäld till en grupp genom att  logga in. När du loggat in måste du välja en grupp och sedan boka plats i denna.

- Har deltagaren gått på Malmö Cirkusskola förra terminen - klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget. (Använd samma e-postadress som du använt i anmälan tidigare).
- När detta är gjort mailas en engångskod till din e-postadress.
- Skriv in engångskoden.
- Därefter får du välja vilken deltagare du vill boka plats till. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare" (se dock ovan för anmälningsdatum för nya elever).
- Klicka sedan på den ort du vill anmäla dig till.
- Nu listas tider/platser för den valda orten. Det kan finnas en eller flera olika grupper för samma ålder. Här ser du också om det finns platser kvar.
- Klicka på den grupp du vill delta i.
- Klicka på den blå "Boka"-knappen längst ner.
- Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.
OBS! Står det "Ej bokningsbar" vid gruppen betyder det att du inte har loggat in eller att gruppen inte är öppen för bokning i nuläget.

Anmälan nya elever

OBS! Du blir inte automatiskt anmäld till en grupp genom att skapa ett konto / logga in. När du loggat in måste du välja en grupp och sedan boka plats i denna.

Här nedan kan du se vilka grupper det finns lediga platser i och boka plats. Står det "Ej bokningsbar" betyder det att denna grupp ännu ej är öppen för anmälan för nya elever.

- Om det finns ledig plats i önskad grupp, klicka på den blå knappen "Logga in för att boka".

- Fyll i din e-post i första steget och därefter deltagarens personnummer och övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto.

- Det mailas nu en engångskod till din e-postadress.

- Skriv in engångskoden.

- Därefter får du välja vilken medlem du vill boka plats för.

- Klicka sedan på den ort du vill anmäla dig till.

- Nu listas tider/platser för den valda orten. Det kan finnas en eller flera olika grupper för samma ålder.

- Klicka sedan på den grupp som ni vill anmäla er till.

- Klicka på den blå "Boka"-knappen längst ner.

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Får du inget mail betyder det att det inte har bokats någon plats. Gör då ett nytt försök!


Har ni frågor kontakta oss via mail till: info@malmocirkusskola.nuDirektanmälan