Nacka Taekwondo Academy (NTA) 2018

Välkomna till vårt bokningssystem för NTAs kurser i Taekwondo

NTA är en ideell förening som ger kurser i Taekwondo i samarbete med MUDO Academy.

Vi finns i Nacka, Orminge centrum och Sickla (Dieselverkstaden)

Är du intresserad av vår träning? Boka och anmäl dig här direkt för en kostnadsfri provträning!

Aktiva medlemmar kan här direkt boka Specialkurser.

MUDO Academy (City, Farsta, Sundbyberg, Solna, Campus Manilla/Djurgården och Kista)

För intresserade till MUDOs kurser i Taekwondo i Farsta, City (Vasastan), Solna, Sundbyberg, Djurgården och Kista - Klicka HÄR!

Bokning Provträning 2018

Här bokar ni direkt en kostnadsfri provträning.

Titta längst ner under "Direktanmälan"

Börja med att skrolla och titta efter lediga platser. Filtrera efter plats och ålder.

Klicka på en grupp för att få upp mer information.

Boka direkt i gruppen eller klicka på nedan blå knapp "Logga in för att boka" och följ instruktionerna.

Det kan ta några minuter innan inloggningskoden kommer till er mail.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst? Kontakta info@taekwondoacademy.se.

Kom ihåg! För att boka - Välj grupp efter att ni lämnat personuppgifter och loggat in.

Intresseanmälan/Reservplatser & Kö till nästa termin

Är kursen full? Får ni inte upp alternativ är kurserna fullbelagda men ibland lämnas återbud och platser kan öppnas upp.

Är ni intresserade av kursstart senare i framtiden?

Klicka HÄR för reservplatser och/eller kö för nästkommande kursstarter.

Har ni frågor kontakta oss gärna på: info@taekwondoacademy.se

Direktanmälan