Direktanmälan till Billdal Taekwon-Do förening

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Föräldrar

Visste ni att föräldrar också kan vara med och träna i alla våra grupper. Det är en rolig och nyttig motionsträning för alla åldrar. Vill ni vara med så gör ni också en anmälan för er själva.

Hur man bokar:
Ny medlem

Höstterminen 2019 tar vi in barn födda 2012 eller tidigare.

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter personnummer på den som skall träna samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Terminsavgiften för HT2019 är följande

Ni kommer få prova på första veckan därefter så skickar vi en faktura på terminsavgiften.

I terminsavgiften ingår bla. medlemsavgift, träningsavgift, TKD pass, graderingsavgift.

Vi säljer inga lotter, korvar, strumpor eller annat.

Träningsavgift+medlemsavgift HT 2019
1 person i familjen som tränar 1700kr
2 personer i familjen som tränar 1700kr + 1400k r= 3100kr
3 personer i familjen som tränar 1700kr + 1400kr + 1100kr = 4200kr
4 personer i familjen som tränar 1700kr + 1400kr + 1100kr + 800kr = 5000kr
Därefter 800kr per person

Ingen träning sportlovet, höstlovet, röda dagar eller helg innan höstlov.

Direktanmälan