Anmälan till Kristianstads SLS
Alla bokningsbara platser/lektionstider/nivå finns nedan.
Skulle platserna vara slut på den nivå du vill anmäla till mejla annalena@ksls.se eller ring 0735-33 52 95.

Crawlkurs nybörjare och fortsättning är intresseanmälan. Kurserna kör igång så fort det är minst fem anmälda. Respektive kurs beräknas omfatta åtta lektioner.

Lektionstiderna för barnsimskola kommer att finnas tillgängliga onsdag 13 mars tidigast kl. 18:00. Vi reserverar oss för schemajustering och tiderna kan komma att ändras innan öppning.

FÖRTURSANMÄLAN TILL BARNSIMSKOLA VÅRTERMIN 2 öppnar torsdagen den 14 mars kl. 18:00. Endast de som haft en plats vårtermin 1 kan förtursanmäla via bokningssidan. Support tfn 0735-335295 kl. 18-20 öppningsdagen.

FÖR NYA MEDLEMMAR öppnas bokningen måndagen den 18 mars kl. 11:00
Support tfn 0735-335295 kl. 10-12 & 13-15 öppningsdagen

Simskola vårtermin 2 startar vecka 13 med kursslut vecka 23.  Ni som deltar i simskola vårtermin 1 kommer att få rekommenderad lapp av simläraren den 8-10 mars. Är ni inte på lektionen vänligen hör av er till kansliet så att ni får  info ang rekommenderad grupp innan ni ska anmäla.

Är ditt barn simkunnigt, d.v.s. kan hoppa/dyka i på djupt vatten, komma under vattenytan, ta sig upp till vattenytan och därefter direkt simma 200 m varav 50 m ryggläge,  kontakta kansliet 073-5335295 om vill börja simträna.

Frågor ang kurserna? Mejla annalena@ksls.se

Minst fem deltagare krävs för att respektive grupper ska starta. Vi kan tvingas ställa in verksamhet före start om antalet deltagare är för få eller ändra er bokade tid. Ni har då rätt att ångra bokningen om den nya tiden inte passar er. Vi kommer då att kontakta er i första hand via mejl.

Vi reserverar oss för uppehåll i verksamheten p.g.a. omständigheter som vi inte kunnat råda över.

Bokning av kurs är bindande

Avbokningsregler: Vid avbokning gäller följande: Vid avhopp innan kursstart debiteras administrationskostnad 100 kr. Vid avhopp innan tredje lektionen debiteras 210 kr. Vid avhopp efter tredje debiteras full kostnad. Medlemsavgift återbetalas ej.

VILL DU SKAPA ETT MEDLEMSKONTO? Scrolla ner och klicka på blå knapp "Logga in för att boka". Följ sedan anvisningarna i dialogruta.

Hur man bokar:

Befintlig medlem: Har du redan ett konto klickar du på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i den e-post som är registrerad hos oss. Du får då en engångskod till din e-postadress (det kan ta några minuter innan koden kommer till er mejl). Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka plats till. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka plats i. Klick på "boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem:

Är du inte medlem sedan tidigare klickar du på den blåa knappen "logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget så får du en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden och därefter personnummer på den du ska anmäla samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Systemet känner av familjemedlemskap genom adresserna så tänk på att om ni bor i lägenhet ska lägenhetsnumret även läggas in på gatuadressen. Vänligen se över och uppdatera kontaktuppgifterna i samband med bokningen om du inte redan gjort det. Kontrollera att ett mobilnummer finns angivet under "Mobiltelefon" eftersom vi kan behöva få ut information snabbt till hela grupper via sms och då hämtar systemet från den inställningen vilket betyder att om fältet är tomt kommer ni inte att få sms om ex inställd lektion eller annan ändring i verksamheten.

OBS! Om man har fler än ett barn som har medlemskonto hos oss måste samma mejladress vara registrerad på samtliga barns medlemskonto för att man ska kunna se respektive barns konto när man loggar in.

Om fler än ett barn registreras se till att adressen och lägenhetsnummer är lika eftersom familjekoppling då är möjligt och man betalar familjemedlemsavgift där samtliga aktiva barn inkluderas istället för enskilt medlemsskap per barn.

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl annalena@ksls.se eller kansliet tfn nr: 0735-335295

Välkommen att simma hos oss!

Direktanmälan
Kristianstads SLS