Anmälan till Kristianstads SLS

HÄR HITTAR DU DE KURSER SOM ÄR BOKNINGSBARA FÖR TILLFÄLLET.


VÅRENS ANDRA OMGÅNG barnsimskola börjar 6-8 april med kursslut 8-10 juni.


Samtliga lektionstider på de olika nivåerna kommer att visas från och med onsdag 14 mars kl. 17:00. Observera dock att schemaändringar kan komma att göras fram till öppnandet!


Torsdagen den 15 mars kl. 19:00 öppnar vi förtursanmälan inför vårtermin 2 för dig som har en plats i simskolan denna terminen.

Måndagen den 19 mars kl. 11:00 är nya medlemmar välkomna att anmäla sig.

Du som går i simskola hos oss kommer att få en rekommendationslapp av din simlärare under vecka 11 med information om vilken nivå du ska anmälas till. Är du inte på den lektionen och får lappen i handen finns rekommendationen att få av kansliet fr.o.m. den 12 mars. Vänligen hör av dig till annalena@ksls.se eller ring 044-217502 om du inte fått rekommendationslapp vid lektionstillfället.

Om platserna skulle vara fullbokade på den nivå du vill anmäla till mejla annalena@ksls.se


VILL DU SKAPA ETT MEDLEMSKONTO? Scrolla ner och klicka på blå knapp "Logga in för att boka". Följ sedan anvisningarna i dialogruta. 


Minst fem deltagare krävs för att gruppen ska starta. Vi kan tvingas ställa in verksamhet före start om antalet deltagare är för få eller ändra er bokade tid. Ni har då rätt att ångra bokningen om den nya tiden inte passar er. Vi kommer då att kontakta er i första hand via mejl.


Vi reserverar oss för uppehåll i verksamheten p.g.a. omständigheter som vi inte kunnat råda över.


Bokning av kurs är bindande

Avbokningsregler: Vid avbokning gäller följande: Vid avhopp innan kursstart debiteras administrationskostnad 100 kr. Vid avhopp innan tredje lektionen debiteras 210 kr. Vid avhopp efter tredje debiteras full kostnad. Medlemsavgift återbetalas ej.


Hur man bokar:

Befintlig medlem: Har du redan ett konto klickar du på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i den e-post som är registrerad hos oss. Du får då en engångskod till din e-postadress (det kan ta några minuter innan koden kommer till er mejl). Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka plats till. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka plats i. Klick på "boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.


Ny medlem:

Är du inte medlem sedan tidigare klickar du på den blåa knappen "logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget så får du en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden och därefter personnummer på den du ska anmäla samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning. 


Systemet känner av familjemedlemskap genom adresserna så tänk på att om ni bor i lägenhet ska lägenhetsnumret även läggas in på gatuadressen. Vänligen se över och uppdatera kontaktuppgifterna i samband med bokningen om du inte redan gjort det. Kontrollera att ett mobilnummer finns angivet under "Mobiltelefon" eftersom vi kan behöva få ut information snabbt till hela grupper via sms och då hämtar systemet från den inställningen vilket betyder att om fältet är tomt kommer ni inte att få sms om ex inställd lektion eller annan ändring i verksamheten.


OBS! Om man har fler än ett barn som har medlemskonto hos oss måste samma mejladress vara registrerad på samtliga barns medlemskonto för att man ska kunna se respektive barns konto när man loggar in. 


Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl annalena@ksls.se eller telefon 044-21 75 02.


Välkommen att simma hos oss!


Direktanmälan