Anmälan till Kristianstads SLS

HÄR HITTAR DU DE KURSER SOM ÄR BOKNINGSBARA FÖR TILLFÄLLET.

Även i år har KSLS fått möjlighet att erbjuda barn och ungdomar födda 2003-2012 kostnadsfri sommarsimskola. Även barn födda senare än 2012 (dock minst fyra år) och äldre ungdomar är välkomna anmäla sig och delta i sommarsimskolan, dock ej kostnadsfritt. Avgifterna kommer att visas vid bokning men bara de som inte är berättigade till kostnadsfri simskola får faktura.

Vi beräknar att släppa platserna till sommarsimskolorna måndagen den 14 maj kl.12:00. OBS! Innan detta datum går det inte att anmäla till KSLS simskola!!

Nivåer i sommar är;
Nybörjare - motsvarar Baddaren, Sköldpaddan
Pingvinen - motsvarar Bläckfisken, Pingvinen Silver, Pingvinen Guld
Fisken - motsvarar Silverfisken och Guldfisken
Märkestagning - motsvarar Hajen Silver och Hajen Guld och om du vill ta Silvermärket, Kandidaten, Magistermärke.

Även ungdomssimskola samt vuxensimskola kommer att erbjudas på vissa bad.

Sommarsimskola kommer att bedrivas på olika bad, olika veckor/perioder;

Tivolibadet vecka 25+26 och vecka 27+28. Lektionstid mellan ca kl. 16:00-20:00.

Väbadet vecka 32+33. Lektionstider mellan ca kl. 16:00-19:00.

Kantarellbadet vecka 31+32+33 (31 juli-15 aug). Lektionstider mellan ca kl. 16:00-19:00.

Gamlegårdsbadet vecka 25-27 och vecka 31-33. Lektionstider mellan ca kl. 09:00-12:00.

Vi kommer även att erbjuda intensivkurs för vuxna vecka 25+26.
Vuxensimskola för dig som fyllt 18 år som inte är simkunnig. Lektionstid kl. 20:00-21:00 måndag till torsdag på Tivolibadet.

Om platserna skulle vara fullbokade på den nivå du vill anmäla till mejla annalena@ksls.se

VILL DU SKAPA ETT MEDLEMSKONTO? Scrolla ner och klicka på blå knapp "Logga in för att boka". Följ sedan anvisningarna i dialogruta.

Minst fem deltagare krävs för att gruppen ska starta. Vi kan tvingas ställa in verksamhet före start om antalet deltagare är för få eller ändra er bokade tid. Ni har då rätt att ångra bokningen om den nya tiden inte passar er. Vi kommer då att kontakta er i första hand via mejl.

Vi reserverar oss för uppehåll i verksamheten p.g.a. omständigheter som vi inte kunnat råda över.

Bokning av kurs är bindande

Avbokningsregler: Vid avbokning gäller följande: Vid avhopp innan kursstart debiteras administrationskostnad 100 kr. Vid avhopp innan tredje lektionen debiteras 210 kr. Vid avhopp efter tredje debiteras full kostnad. Medlemsavgift återbetalas ej.

Hur man bokar:

Befintlig medlem: Har du redan ett konto klickar du på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i den e-post som är registrerad hos oss. Du får då en engångskod till din e-postadress (det kan ta några minuter innan koden kommer till er mejl). Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka plats till. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka plats i. Klick på "boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem:

Är du inte medlem sedan tidigare klickar du på den blåa knappen "logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget så får du en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden och därefter personnummer på den du ska anmäla samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Systemet känner av familjemedlemskap genom adresserna så tänk på att om ni bor i lägenhet ska lägenhetsnumret även läggas in på gatuadressen. Vänligen se över och uppdatera kontaktuppgifterna i samband med bokningen om du inte redan gjort det. Kontrollera att ett mobilnummer finns angivet under "Mobiltelefon" eftersom vi kan behöva få ut information snabbt till hela grupper via sms och då hämtar systemet från den inställningen vilket betyder att om fältet är tomt kommer ni inte att få sms om ex inställd lektion eller annan ändring i verksamheten.

OBS! Om man har fler än ett barn som har medlemskonto hos oss måste samma mejladress vara registrerad på samtliga barns medlemskonto för att man ska kunna se respektive barns konto när man loggar in.

Om fler än ett barn registreras se till att adressen och lägenhetsnummer är lika eftersom familjekoppling då är möjligt och man betalar familjemedlemsavgift där samtliga aktiva barn inkluderas istället för enskilt medlemsskap per barn.

Har ni frågor kontakta oss gärna via mejl annalena@ksls.se eller telefon 044-21 75 02.

Välkommen att simma hos oss!

Direktanmälan