Bokning

Välkommen till Sjöbo Simsällskaps bokningssida!

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD! Bokning till Intensivsimskola under höstlovet v.44 kommer snart.

På denna sida anmäler du dig till alla våra simaktiviteter. Vår målsättning är att föreningen ska erbjuda något för alla åldrar och förkunskaper.

Från 2/7 klockan 09.00 kan ni se våra grupper och dess tider. De barn som är medlemmar i vår simskola har förtur till Sjöbo SS simskola hösten 2018, denna medlemsförtur går att boka fr.o.m. den 4 juli kl. 09.00 fram till den 11 juli.

Fr.o.m. 12 juli öppnar vi för anmälan till simskolan hösten 2018 för alla kl. 09.00.

Anmälan till Vuxencrawl och Vattengympan öppnas 8/8 kl. 09:00.

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka" och fyll i din e-post, följ sedan instruktionerna för att kunna göra en bokning. Det kan ta några minuter innan engångskoden för att logga in kommer till er mail.

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

OBS! Ni måste logga in för att kunna boka plats.

Här finns information om GDPR för Sjöbo Simsällskap

Har ni frågor kontakta oss gärna på mejl kansli.sjoboss@sjobo.nu eller på telefon 0416-19380.

Direktanmälan