Direktanmälan

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra utbildningar kan du se detta här nedan.

Hur man bokar:
Ny anmälan (om man inte boka någon utbildning hos oss innan)

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter personnummer på den person du vill anmäla samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Under målsman 1 fyller ni in föreningensuppgifter samt föreningens mejladress dit vi skall skicka fakturan för denna utbildning. gör ni ej detta kommer fakturan att skickas hem till den som anmält sig.

Tidigare kursdeltagare

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer  klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail scf@cheerleading.se eller på telefon: 08-50002370

Direktanmälan