Anmälan

Välkommen att DANSA med oss!


Nedan ser vi vilka lediga platser vi har till våra dans/träningskurser.

Klicka på knappen "LOGGA IN" för att boka en plats. Ni anger er e-post och därefter skickas ett engångslösenord till er.


Följ därefter instruktionerna för att göra en direktbokning till en danskurs. 

(Varje dansare kan boka sig till flera olika grupper)


GDPR 

Vi på DANSA! och TRÄNA! i Falun är måna om att du som kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi lagrar endast de uppgifter om dig eller ditt barn som behövs för att bedriva dansundervisning, tävling och träning samt sköta vår affärsmässiga relation i de situationer när du använder våra tjänster eller på något sätt är i kontakt med oss.

 

Genom att logga in i Sportadmin kan du själv hantera dina personuppgifter på ett enkelt sätt.

 

Har du några frågor eller utöva din rätt att bli borttagen ur våra register får du givetvis höra av dig till oss på email kontoret@dansaifalun.se respektive kontoret@tranaifalun.se.

DANSA i Falun fotograferar i bland vår verksamhet för att publicera på tex. vår hemsida och sociala medier. Om ni inte vill att DANSA! eller TRÄNA! i Falun publicerar fotografier av dig eller ditt barn ber vi er att skriva det i rutan för Övrigt
OM DET ÄR FULLBOKAT i er önskade grupp. Ni ser om det är FULLBOKAT genom att klicka på den valda grupper. Fyll i följande formulär för att göra en köanmälan: 


Köanmälan


OBS! Gäller endast för FULLBOKADE kurser! Har du några frågor angående grupperna eller bokningen, kontakta oss på kontoret@dansaifalun.se.


Välkomna!


Helena med ledare

Dansa i Falun
ORG NR: 556736-3170
info@dansaifalun.se, 02325560
Köpvillkor
Handla säkert med: