Bokning/Anmälan till Bjerreds Gymnastikförening

ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINEN 2020

För att kunna anmäla sig och se hur många platser det finns kvar i en grupp behöver man först logga in längst ner på sidan med den blå knappen: LOGGA IN FÖR ATT BOKA

Att en grupp står som Ej bokningsbar innebär inte att den är fullbokad utan att inloggning inte är gjord, att anmälan för den gruppen inte har öppnat än eller enbart är öppen för befintliga medlemmar i den gruppen. Är en grupp fullbokad står den som Fullbokad.

Anmälan öppnar från och med följande datum:

Barngymnastik & Truppgymnastik Träning

1/8 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

8/8 kl 08:00  Befintliga medlemmar som vill byta grupp

15/8 kl 08:00  Nya medlemmar

Parkour

22/6 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

15/8 kl 08:00  Nya medlemmar (gäller söndagsgruppen)

För information om byte till parkourgrupperna eller nyanmälan till lördagsgrupperna se: Våra parkourgrupper

Truppgymnastik Tävling

22/6 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

För nyanmälan eller byte till tävlingsgrupperna se: Nyanmälan Truppgymnastik Tävling

I BGF tillämpar vi inget kösystem inför terminerna men skulle det vara fullt i en grupp går det att sätta upp sig på reservlista ifall att det skulle bli lediga platser under terminens gång: Reservlista

Reservlistan töms alltid vid varje terminsslut och en ny anmälan behöver göras igen inför nästföljande termin.

Inbetald terminsavgift återbetalas inte, annat om läkarintyg kan uppvisas eller om avbokning skett skriftligen till kansliet (kansliet@bjerredsgf.se) senast innan det tredje schemalagda träningstillfället.

För hjälp med anmälan se: Anmälan - Hjälp

Bjerreds GF