Bokning/Anmälan till Bjerreds Gymnastikförening

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2020

För att kunna anmäla sig och se hur många platser det finns kvar i en grupp behöver man först logga in längst ner på sidan med den blå knappen: LOGGA IN FÖR ATT BOKA

Att en grupp står som Ej bokningsbar innebär inte att den är fullbokad utan att inloggning inte är gjord, att anmälan för den gruppen inte har öppnat än eller enbart är öppen för befintliga medlemmar i den gruppen. Är en grupp fullbokad står den som Fullbokad.

Mer Information om våra olika grupper finns även på vår hemsida: www.bjerredsgf.se

Anmälan till vårterminens grupper öppnar från och med följande datum:

Barngymnastik, Truppgymnastik Bredd och Parkour Bas-Nivå 1

1/12 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

9/12 kl 08:00  Befintliga medlemmar som vill byta grupp

16/12 kl 08:00  Nya medlemmar

Truppgymnastik Tävling och Parkour Nivå 1-2

1/12 kl 08:00  Återanmälan för befintliga medlemmar till nuvarande grupp

För nyanmälan eller byte till tävlingsgrupperna se: Nyanmälan Truppgymnastik Tävling

Inbetald terminsavgift återbetalas inte, annat om läkarintyg kan uppvisas eller om avbokning skett skriftligen till kansliet (bgf.kansliet@gmail.com) senast innan det tredje schemalagda träningstillfället.

För hjälp med anmälan se: Anmälan - Hjälp

Bjerreds GF