Bokning till Street Mentality Parkourklubb

Hej och välkommen till anmälan för träning/läger hos Street Mentality!

MOFS 2017 anmälan är öppen - passa på nu, blir dyrare efter den 1 oktober!

Anmälan till höstlovsläger (dagsläger för barn 8-12 år) öppnar den 2 oktober kl 12:00. (Då ändras texten ej bokningsbar efter du loggat in!)

Terminen startar fr.o.m Tis 29 Augusti och slutar 14 December.

Innan höstlovet släpper vi fler platser och sänker priset för de som vill starta efter höstlovet (vecka 44).

Det finns lediga platser i flera grupper och dessa släpps Onsdag 11 Okt kl 12:00!

Avikande datum:

Fre 8 Sep Girls Jam (Event endast för tjejer) - ANMÄLAN ÖPPEN!!!

Lör 9 Sep invigning av Rissne Parkourpark (Stängt)

Höstlovet vecka 44: 27 okt - 5 nov (Läger + event!)

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.streetmentality.se

Står det ej bokningsbar: Logga in så ändras det.

Hur man bokar:
Befintlig medlem

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner och fullfölj betalningen. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner fullfölj betalningen. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail jesper@streetmentality.se eller på telefon 070-482 75 39.

Är ni medlem men har bytt mailadress - kontakta jesper@streetmentality.se

Street Mentality Parkourklubb
ORG NR: 802494-0366