Bokning

Bokningen är öppen för anmälan till sommar- och höstkurser på Ersboda och Navet.

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden (koden gäller bara i 20 minuter). Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail uss.simskola@gmail.com

eller på telefon 090-12 97 44 på vår telefontid måndag-torsdag kl. 12.00-15.00 alt. 072-241 39 10 på telefontid måndag-onsdag kl. 12.00-15.00.

OBS! Klicka inte på kölänken om du inte först har loggat in och kollat om det finns en ledig plats att boka.

Kö till Ersboda hösten 2018

Kö till Navet hösten 2018