Bokning till NAIS Gymnastik

Välkomna till anmälan till NAIS grupper

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.nais.nu

Utbildningsåret börjar med höstterminen och det är även då som våra aktiva byter grupp om inget annat är överenskommet med ledarna.

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen här nedan:"Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. (Är det problem att logga in? Testa att stänga ner och logga in igen)

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen här nedan: "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Information om Prova-på och återbetalning:

Vi har inga prova-på-tillfällen.

Om man är osäker på hur våra träningar ser ut, får man gärna besöka oss och titta på, efter kontakt med ansvarig ledare.

Detta med anledning att man inte är försäkrad om man inte är medlem och inskriven i en grupp. Vanliga barnförsäkringar täcker sällan idrottsskador.

Återbetalning
Återbetalning efter ångerrätten gått ut, sker enbart vid sjukdom, och då mot uppvisande av läkarintyg

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@nais.nu

NAIS Gymnastik