Anmälan till Borås Gymnastiksällskap HT- 2018

Välkommen till vårt bokningssystem!

För mer information om hur du gör en anmälan och vilka villkor som gäller, se vår hemsida ---> Information om anmälan

Inför en bokning är det bra att ha förberett med ett inlogg och kontrollerat att man kan logga in.

SÅ BOKAR DU:

Ny medlem
1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. Det mailas en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail.

3. Skriv in engångskoden

4. Välj vilken medlem som du vill boka.
5. Klicka på den grupp som du vill boka.

6. Klicka på "Boka" längst ner.

7. Betala med kort. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem (för dig är medlem eller haft ett uppehåll)

1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post (den du registrerat hos oss), det mailas nu en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail. Får du ett felmeddelande kan det vara fel mailadress som är kopplad till medlemmen. Kontakta kansliet om du vill justera adressen.

3. Skriv in engångskoden.

4. Välj vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

5. Klicka på den grupp som du vill boka. Du kan endast boka en grupp. Kontakta kansliet om du önskar delta i fler grupper.

6. Klicka på "Boka" längst ner.

7. Betala via direktbetalning eller faktura som betalas med kort inom 10 dagar. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

____________________________________________________________________________________________________________

VID BOKNING

KLICKA PÅ GRUPPEN : Klicka på gruppen för att se mer info om den

GRÖN SIFFRA : Visar hur många lediga platser som finns i gruppen --> Logga in för att boka.

FULLBOKAT: Gruppen har inga platser tillgängliga --> Anmäl ev. intresse för reservplats.

EJ BOKNINGSBAR: Gruppen är stängd för bokning alt. du har inte loggat in. Ej bokningsbar betyder inte att gruppen är fullbokad. Klicka på gruppen för mer info.

BEKRÄFTELSE: När bokningen är genomförd skickas en bekräftelse och faktura till angiven mail.

FELMEDDELANDEN

Personnumret är redan registrerat :

Vi har redan barnets uppgifter och du har loggat in med en mailadress som inte är registrerad på medlemmen. Logga in med rätt mailadress eller kontakta föreningen för att byta mailadress.

Jag får ingen kod :

Kontrollera att mailadressen är rätt och att det är den du använde dig av vid registreringen. Får du fortfarande ingen kod kan mailadressen blivit fel vid registreringen (stavfel eller liknande). Kontakta föreningen för att kontrollera adressen.

Påminnelse om ålder:

Åldern gäller från det år barnet fyller och är en rekommendation. Om du känner att ditt barn ändå kan och vill vara med i en annan åldersgrupp kan du klicka vidare för att boka. MEN boka gärna rätt åldersgrupp från början om det inte finns särskilda skäl till något annat. Vi kan inte garantera plats i någon annan grupp om det senare inte passar.

Borås GS
ORG NR: 864500-8213