Anmälan till Borås Gymnastiksällskap

Välkommen till vårt bokningssystem!

ANMÄLAN ÖPPNAR:

Befintliga medlemmar : 5 augusti kl 09:00 till 18 augusti.

Nya medlemmar: 19 augusti kl 09:00

Är du osäker på vilken grupp du ska anmäla till?

Parkour : Kunskapsnivåer till Parkour

Redskap : Kunskapsnivåer till Redskap

Vår verksamhet är stor men inte så komplicerad.

Vi har gjort det enkelt och samlat de vanligaste frågorna här  ---> Vanliga frågor och svar

För mer information om vilka villkor som gäller, se vår hemsida ---> Information om anmälan

____________________________________________________________________________________________________________

SÅ BOKAR DU:

Ny medlem
1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. Det mailas en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail.

3. Skriv in engångskoden

4. Välj vilken medlem som du vill boka.
5. Klicka på den grupp som du vill boka.

6. Klicka på "Boka" längst ner.

7. Betala med kort. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem eller tidigare medlem (för dig är medlem eller haft ett  kortare uppehåll)

1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post (den du registrerat hos oss), det mailas nu en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail. Får du ett felmeddelande kan det vara fel mailadress som är kopplad till medlemmen. Kontakta kansliet om du vill justera adressen.

3. Skriv in engångskoden.

4. Välj vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

5. Klicka på den grupp som du vill boka. Du kan endast boka en grupp. Kontakta kansliet om du önskar delta i fler grupper.

6. Klicka på "Boka" längst ner.

7. Betala via direktbetalning eller faktura som betalas med kort inom 14 dagar. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

VID BOKNING

KLICKA PÅ GRUPPEN : Klicka på gruppen för att se mer info om den

GRÖN SIFFRA : Visar hur många lediga platser som finns i gruppen --> Logga in för att boka.

FULLBOKAT: Gruppen har inga platser tillgängliga --> Anmäl ev. intresse för reservplats.

EJ BOKNINGSBAR: Gruppen är stängd för bokning alt. du har inte loggat in. --> Klicka på gruppen för mer info.

Ej bokningsbar betyder inte att gruppen är fullbokad.

BEKRÄFTELSE: När bokningen är genomförd skickas en bekräftelse och faktura till angiven mail. Platsen är då er!

FELMEDDELANDEN

Personnumret är redan registrerat :

Vi har redan barnets uppgifter och du har loggat in med en mailadress som inte är registrerad på medlemmen. Logga in med rätt mailadress eller kontakta föreningen för att byta mailadress.

Jag får ingen kod :

Kontrollera att mailadressen är rätt och att det är den du använde dig av vid registreringen. Får du fortfarande ingen kod kan mailadressen blivit fel vid registreringen (stavfel eller liknande). Kontakta föreningen för att kontrollera adressen.

Påminnelse om ålder:

Åldern gäller från det år barnet fyller och är en rekommendation. Om du känner att ditt barn ändå kan och vill vara med i en annan åldersgrupp kan du klicka vidare för att boka. MEN boka gärna rätt åldersgrupp från början om det inte finns särskilda skäl till något annat. Vi kan inte garantera plats i någon annan grupp om det senare inte passar.

VI SÖKER LEDARE- för dig som vill ge fler barn möjlighet till en aktiv fritid

För fler barn i rörelse behöver vi fler engagerade vuxna...

Är du en träningsintresserad förälder eller bara gillar att umgås med barnen?

Följande grupper behöver ledare för att kunna genomföras och vi hoppas att du vill vara med. I grupperna finns yngre ledare med gymnastikkunskaper. Föreningen ger dig utbildning, planeringar, arvode m.m.

Kontakta oss för mer information.

Familjekul fr. 2 år Lördag        10:30 - 11:30

Bamsegympa fr. 4 år Tisdag  17:00 - 18:00

Redskap fr. 6 år Torsdag        17:00 - 18:00

STÖDFÖRÄLDRAR - för dig som vill vara delaktig, men utan ledaransvar
Är du stödförälder får ditt barn plats även i fullbokade grupper. Kontakta kansliet för bokning.

Våra grupper har minst två ordinarie ledare. Till varje grupp eftersträvar vi att också ha 1-2 stödföräldrar. Ingen gymnastikkunskap krävs. En stödförälder fungerar som en extra person i salen och är ledarna behjälplig med framplock, bortplock och övergripande ta hand om barnens trivsel under träningen. Vi ser gärna att du kan närvara på minst 50% av terminens träningar.

Borås GS
ORG NR: 864500-8213