Anmälan till Gymnastikföreningen Hoppet

Välkomna till Gymnastikföreningen Hoppets bokningssystem

Betala terminsavgift och boka Grupp.

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din mail.adress. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, (Engångskoden hamnar i den inskrivna mail-adressen. De kan, beroende på dina inställningar, hamna i Skräppost).

Skriv in engångskoden.   Välj Medlemskap (3)  och sedan lämplig terminsavgift. (Kortbetalning)

Är du ny medlem tryck på Ny medlem.

Barn skall registreras med sitt personnummer. Varje person måste skapa ett konto med sina personuppgifter.

Det går inte att anmäla sig utan att betala Medlemskap/ Terminsavgift !

Kommer texten Fel finns redan en annan..... har du försökt anmäla  någon  som redan är anmäld med annan mail.adress än din.

1) Välj vilken medlemsavgift/terminsavgift du vill betala.  - Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din betalning.   Du kan välja att skriva ut bekräftelse-mailet som kvitto.

2) Välj nu vilken motions-grupp(er) du vill träna i.  --    Detta för att se om det finns plats och meddela Ledaren.

Vill du träna i fler grupper. Repetera 2

Före varje termin (anmälan släpps ca 1 månad före terminstart) måste du göra om det dvs.

1. "betala" teminsavgift.

2. anmäla dig till grupp(er).

Blir det något fel med bokning av grupp, kontakta Jan Steiner, info.gfhoppet@gmail.com.  mobil: 0762-50 53 80

Blir det något fel med "Terminsavgiften/betalningen" kontakta vår kassör Göthe Pettersson mobil: 070-522 92 84

Har ni frågor kontakta orf. Kenneth Jeppsson på mail: kenneth.jepsson@hotmail.com eller 072-544 71 15‬.

Gymnastikföreningen Hoppet
ORG NR: 843002-3401