Direktanmälan till Gymnastikföreningen Hoppet

Välkomna till Gymnastikföreningen Hoppets bokningssystem

För att boka dig till en träningsgrupp måste du först köpa ett medlemskap. När du har köpt ett medlemskap kan du boka dig till träningsgrupperna.

Ny medlem:

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

1. Välj vilken medlemskapsgrupp du vill boka dig till. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

2. Välj vilken träningsgrupp du vill träna i.

Befintlig medlem:

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

2. Välj vilken träningsgrupp du vill träna i.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail xxxx@yyyyy.se eller på telefon 000-11 22 33.

Gymnastikföreningen Hoppet
ORG NR: 843002-3401