Direktanmälan till Gymnastikföreningen Hoppet

Välkomna till Gymnastikföreningen Hoppets bokningssystem

Betala terminsavgift och boka Grupp.

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, (Engångskoden kan hamna i Skräppost). Skriv in engångskoden.   Välj Medlemskap (3)  och sedan lämplig terminsavgift. (Fungerar bara om dina personuppgifter med korrekt mailadress är inskriven i GF-Hoppets personregister. Är du ny medlem tryck på Ny medlem.

Barn skall registreras med sitt personnummer. Varje person måste skapa ett konto med sina personuppgifter.

Kommer texten Fel finns redan en annan..... Meddela då info.gfhoppet@gmail.com, innan ni försöker något annat. Vi rättar då till edra persondata.

1. Välj vilken terminsavgift du vill betala. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din betalning.
     Motionsgrupperna är inte bokningsbara direkt. Det gör du i steg 2
OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

2) Välj nu vilken motions-grupp du vill träna i.  --    Detta för att meddela Ledaren.

Vill du träna i fler grupper. Repetera 2

Före varje termin (anmälan släpps ca 1 månad före terminstart) måste du göra om det bär dvs. 1. "betala" för medlemskapet och 2. anmäla dig till grupp(er).

Det kommer även att bli enklare till nästa terminen när dina personuppgifter finns lagrade i systemet.

Blir det något fel med bokning av grupp, kontakta Jan Steiner, info.gfhoppet@gmail.com.  mobil: 0762-50 53 80

Blir det något fel med "Terminsavgiften/betalningen" kontakta vår kassör Göthe Pettersson mobil: 070-522 92 84

Har ni frågor kontakta orf. Kenneth Jeppsson på mail: kenneth.jepsson@hotmail.com eller 072-544 71 15‬.

Gymnastikföreningen Hoppet
ORG NR: 843002-3401