Anmälan till Gymnastikföreningen Hoppet

Välkomna till Gymnastikföreningen Hoppets bokningssystem

Betala terminsavgift och boka Grupp.

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din mail.adress. Det mailas nu en engångskod till din

Email-adress, (Engångskoden hamnar i den inskrivna mail-adressen). De kan, beroende på dina inställningar, hamna i Skräppost).

Skriv in engångskoden. - som du fått på mail. Kan ta ett tag.

1) Välj vilken medlemsavgift/terminsavgift du vill betala.  -  Kortbetalning - Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din betalning.   Du kan välja att skriva ut bekräftelse-mailet som kvitto.

2) Välj nu också vilken motions-grupp(er) du vill träna i.  --    Detta för att se om det finns plats och meddela Ledaren.

Vill du träna i fler grupper. Repetera 2

Är du ny medlem tryck på Ny medlem.

Barn skall registreras med sitt personnummer. Varje person måste skapa ett konto med sina personuppgifter.

Det går inte att anmäla sig utan att betala Medlemskap / Terminsavgift !

Kommer texten Fel finns redan en annan..... är du registrerad med fel mailadress.

Be administratören ändra mailadressen. Ange även ditt mobilnummer.

fn. ( Kenneth Jeppsson 072-544 71 15    eller  Göthe Pettersson 070-522 92 84)  info.gfhoppet@gmail.com

Blir det något fel  i inloggningen

be Kenneth Jeppsson, info.gfhoppet@gmail.com.  mobil: 072-544 71 15 att rätta

dina person data.    ( mailadress och mobilnummer ev. post-adress)

Blir det något fel med "Terminsavgiften/betalningen" kontakta vår kassör Göthe Pettersson mobil: 070-522 92 84

Har ni frågor kontakta orf. Kenneth Jeppsson på mail: kenneth.jepsson@hotmail.com eller 072-544 71 15‬.

Gymnastikföreningen Hoppet
ORG NR: 843002-3401