Bokning till Companiet SSK

Välkomna till vårt bokningssystem


Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan efter att du har loggat in. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.sportadmin.se/companietssk

Det går också bra att maila ledare för råd om passande grupp.


Hur man bokar: 
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post  i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post (den du använde när du registrerade dig) i första steget, det mailas nu en engångskod till dig, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Bilder

När du anmäler dig till en grupp blir du automatiskt medlem i föreningen och godkänner att vi får publicera bilder på dig på vår hemsida samt på våra sociala medier. Om du vill ändra på detta, kontakta oss via mail på companiet@live.se


Har ni frågor eller behöver hjälp, skriv gärna till companiet@live.se 

Companiet SSK
ORG NR: 845002-5955
companiet@live.se,
Köpvillkor
Handla säkert med: