Bokning till våra grupper i Sigtuna Märsta Gymnastikklubb

SMGKs bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kommer du se detta här nedan längre fram i terminen. Ni kan filtrera på ålder och på plats. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den. Vi anpassar våra grupper så att gymnasterna får träna på den nivån de befinner sig just nu. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så läs på lite på respektive avdelning här på hemsidan. Självklart kommer de bokningsbara platserna först tilldelas till befintliga medlemmar (gymnaster från föregående termin). Våra grupper är FA- Familj,BA- Barn, FL/PO- Flick/Pojk och ungdom.

Grupperna är indelade efter födelseår så siffran efter benämningen hänvisar till viken ålder gymnasterna i gruppen har ex BA13 - Barngrupp för barn födda 2013

Hur man bokar när det finns en bokningsbar plats:

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". och följa instruktionerna för att göra din bokning. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Vi vill uppmärksamma om att tiderna är preliminära och kan komma att ändras.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Intresseanmälan

Även om alla grupper är fullsatta så vill vi gärna känna till ert intresse så kan vi prioritera uppstart av nya grupper. För intresseanmälan klicka på länken nedan:

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@smgk.se

Sigtuna Märsta GK
ORG NR: 814800-2622