Bokning till Botkyrka-Rönninge Simsällskap

Välkomna till Botkyrka-Rönninge Simsällskaps bokningssystem

Bokningar för befintliga medlemmar går att göra från och med 22/12.

Nya medlemmar kan boka sin plats från och med den 3/1 klockan 18:00

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan efter att ni loggat in. NI måste alltså vara loggade för att se platserna som är tillgängliga.( Då försvinner texten "Ej bokningsbar") Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Genom att klicka på varje grupp får ni upp information som träningstider och mål. (Detta behöver du inte vara inloggad för)

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer information www.brss.nu. Tidigare medlemmar har fått information av sin tränare om vilken grupp som är aktuell för kommande termin.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Är ni sen tidigare medlemmar, klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Betala sedan träningsavgiften för kommande termin. Därefter kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Vissa upplever problem med bokningssidan då man sitter på en Appel-enhet. Prova byt till en PC eller öppna bokningssidan i ett nytt fönster här

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@brss.nu.

Botkyrka-Rönninge Simsällskap
ORG NR: 812800-4333