Anmälan till grupper i Hindås GF, samt medlemsanmälan

Välkomna till Hindås GF!

Här anmäler du dig, både om du varit med innan, eller om du är ny medlem.

Finns det ledig plats i den grupp ni önskar anmäla er till,  så är det möjligt att anmäla sig. Är det fullt så står det FULLT.  "Ej bokningsbar" innebär att gruppen är stängd för anmälan för tillfället. Kontakta oss om du är intresserad av sådan grupp (info@hindasgymnastik.se)

Ni behöver inte filtrera på ålder eller plats!

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.hindasgymnastik.se

Hur man bokar:

Befintlig medlem

OBS! Använd samma mailadress som när du anmälde dig/ditt barn som medlem.

Har du redan ett konto  (exempelvis via medlemsappen) klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Alla bokningar är bindande, och återbetalning görs endast vid uppvisande av läkarintyg som styrker att träning ej kan genomföras, ej vid ånger.

Har ni frågor kontakta oss gärna på  info@hindasgymnastik.se

Hindås Gymnastikförening
ORG NR: 852000-4519